ΑρχικήΕιδήσειςΟι χάκερς The Dark Overlord απειλούν πως θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τον...

Οι χάκερς The Dark Overlord απειλούν πως θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τον πλαστικό χειρουργό

Οι χάκερς The Dark Overlord απειλούν πως θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τον πλαστικό χειρουργό με εξέχουσες προσωπικότητες και μέλη της Βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μια κλινική πλαστικής χειρουργικής με έδρα το Λονδίνο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χτυπηθεί από την ομάδα The Dark Overlord (TDO) με αποτέλεσμα να κλέψουν πολλές προσωπικές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών εικόνων κατά τη διαδικασία βελτίωσης του μαστού και άλλες ευαίσθητες λεπτομέρειες.

Η ομάδα χάκερ – η οποία είχε στοχεύσει στο παρελθόν σε σχολεία, ιατρικά κέντρα και άλλους οργανισμούς για να εγκλωβίσει τα θύματά τους – φέρεται να ισχυρίζεται ότι διαθέτει φωτογραφίες από διασημότητες και από μερικά βασιλικά μέλη της οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία ενδέχεται να περιλαμβάνουν πρωτοκλασάτα ονόματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

“Έχουμε υλικό που ανέρχεται σε terabytes από αυτούς τους ανθρώπους, όπως ονόματα πληροφορίες και σχεδόν τα πάντα που τους αφορούν”, δήλωσε εκπρόσωπος του The Dark Overlord στο The Daily Beast. “Όμως το κυριότερο είναι πως υπάρχουν και κάποιες βασιλικές οικογένειες”.

Τα δεδομένα κλάπηκαν από την κλινική London Bridge Plastic Surgery (LBPS), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε την κλοπή των δεδομένων. “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κλινική έχει πέσει θύμα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Λάβαμε μέτρα για να εμποδίσουμε αμέσως την επίθεση για να προστατεύσουμε τις ευαίσθητες πληροφορίες των ασθενών και ενημερώσαμε την Μητροπολιτική Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα”, δήλωσε η LBPS στο The Daily Beast.

“Δυστυχώς, μετά από έρευνες από τους ειδικούς της πληροφορικής μας και την αστυνομία, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια μας παραβιάστηκε και ότι τα δεδομένα έχουν κλαπεί. Εργαζόμαστε ακόμα για να διαπιστώσουμε με ακρίβεια ποια δεδομένα έχουν παραβιαστεί”.

Οι χάκερ μοιράστηκαν μερικές από τις κλεμμένες φωτογραφίες των επιχειρήσεων LBPS, οι οποίες περιελάμβαναν εικόνες κατά την εξέλιξη των χειρουργικών επεμβάσεων και μετά το πέρας του χειρουργείου, καθώς και μερικά αποκαλυπτικά πρόσωπα ασθενών. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ασαφές αν οι χάκερς ζήτησαν οποιαδήποτε λύτρα από την LBPS.

Οι χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν τις κλεμμένες εικόνες.

Οι χάκερ έχουν επίσης απειλήσει ότι θα διαρρεύσουν τις κλεμμένες φωτογραφίες στο κοινό, συμπεριλαμβανομένης “ολόκληρης της λίστας ασθενών με αντίστοιχες φωτογραφίες. Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ μία τέτοιου είδους ιατρική διαρροή πλαστικού χειρουργού”, δήλωσε το The Dark Overlord στο The Daily Beast Την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, καμία από τις κλεμμένες φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε ότι ειδοποιήθηκε για την παραβίαση δεδομένων και την κλοπή στις 17 Οκτωβρίου. “Οι αστυνομικοί από τη Διοίκηση του Οργανωμένου Εγκλήματος του Met έχουν διενεργήσει διεξοδικές έρευνες, αλλά επί του παρόντος δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Met Police.

“Είμαστε τρομοκρατημένοι για το γεγονός που στόχευσαν τους ασθενείς μας”, δήλωσε η LBPS. “Η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα των ασθενών ήταν πάντα υψίστης σημασίας για εμάς. Επενδύουμε σε κορυφαίες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε τα δεδομένα μας ασφαλή και τα συστήματά μας ενημερώνονται καθημερινά.

Η ομάδα χάκερ TDO είναι γνωστό ότι στο παρελθόν πωλούσε κλεμμένα δεδομένα στον σκοτεινό ιστό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166