Πως να ευχαριστήσεις έναν άντρα με τα χέρια σου

Πως να ευχαριστήσεις έναν άντρα με τα χέρια σου

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Εφάρμοσε τις νέες εξελιγμένες τεχνικές (συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού τσιμπήματος) και χάρισε του μερικές από τις απολαυστικότερες ερωτικές εμπειρίες της ζωής του. Απαραίτητη προϋπόθεση; Πρέπει να… πιάνει το χέρι σου!

Για να γίνεις μια αξέχαστη ερωτική σύντροφος, χρειάζεσαι κάτι το οποίο διαθέτεις ήδη: τα χέρια σου. Δεν αμφισβητούμε το γεγονός ότι τα χρησιμοποιείς ήδη, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές τους στο έπακρο. Μάθε λίγα πράγματα παραπάνω για τη χρήση των δαχτύλων σου και να είσαι σίγουρη ότι γρήγορα θα μεταμορφωθείς σε αγριόγατα του έρωτα.

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει τα χέρια τόσο ξεχωριστά; Πρώτα απ’ όλα, η τεράστια ποικιλία αισθήσεων που μπορούν να μεταδώσουν και να τον κάνουν να χάσει το μυαλό του. Τα ακροδάχτυλά σου έχουν την ικανότητα να χαϊδέψουν απαλά τα ευαίσθητα σημεία του ή να ανακαλύψουν ερωτογενείς ζώνες κρυμμένες κάτω από το δέρμα του, ενώ τα νύχια σου μπορούν να τον γαργαλήσουν και να στείλουν ερωτικές ανατριχίλες σε όλο του το σώμα. Την επόμενη φορά που θα τον πλησιάσεις λοιπόν, δοκίμασε κάποια (ή, ακόμη καλύτερα, όλες) από τις 11 μαγικές κινήσεις που θα βρεις πιο κάτω. Αν έχεις τέτοιους άσους στο μανίκι σου, μπορείς να τον κάνεις να ξεχάσει ακόμη και το όνομά του!

Το στέρνο τη μεγάλης φυγής

Πως γίνεται: Χρησιμοποιώντας τα νύχια σου γράψε μεγάλους κύκλους πάνω στο στήθος του, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο προς τη θηλή. Μόλις φτάσεις εκεί, τσίμπησέ την ελαφρά με τον αντίχειρα και το δείκτη. Ε-λα-φρά.

Γιατί θα τον τρελάνει: Τα περιποιημένα νύχια ήταν ανέκαθεν η αδυναμία των αντρών. Χωρίς να τον κάνεις να υποφέρει, μια ελάχιστη υποψία πόνου αρκεί για να του αποκαλύψει την έντονη σεξουαλικότητά σου. Αν διαγράφεις τους κύκλους για πολλή ώρα, τον κάνεις να περιμένει βασανιστικά το γκραν φινάλε – το ερωτικό τσίμπημα δηλαδή. Όσο περισσότερο τον αναγκάζεις να περιμένει, τόσο το καλύτερο (χωρίς να υπερβάλλεις όμως, γιατί μπορεί σαν απάντηση στο ερωτικό τσίμπημα να εισπράξεις το ροχαλητό του. Και με το δίκιο του δηλαδή ο άνθρωπος – η πολλή χαλάρωση τρώει τον αφέντη).

Ήβη: Share the fun

Πως γίνεται: Ξεκίνησε τυλίγοντας απαλά μερικές τρίχες από την ήβη του ανάμεσα στον αντίχειρα και στο δείκτη σου χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια. Μετά από λίγο κάνε την ίδια κίνηση με μερικές ακόμη ανάμεσα στα υπόλοιπα δάχτυλα και συνέχισε μετατρέποντας το χέρι σου σε φυσική χτένα για το τρίχωμά του.

Γιατί θα τον τρελάνει: Όχι μόνο θα ενθουσιαστεί με την καινοτομία, αλλά η κίνησή σου θα προκαλέσει ερεθισμό και στην ευρύτερη περιοχή. Τα νεύρα του πέους διατρέχουν την ηβική περιοχή και με την περιποίηση του τριχώματος ενεργοποιείς έμμεσα κέντρα ευχαρίστησης κάτω από το δέρμα, που βρίσκονται εκεί και λίγο πιο πάνω. Εσύ στο μεταξύ μπορείς να εξασκήσεις τη φαντασία σου και να δοκιμάζεις μοντέρνα χτενίσματα, όπως για παράδειγμα αυτό της Φάρα Φόσετ στους Αγγελους του Τσάρλι κ.λπ. Έλα, πλάκα κάνουμε..

Μια σπίθα αρκεί να φέρει την καταστροφή

Πως γίνεται: Αφού πρώτα λιπάνεις τις παλάμες σου, τοποθέτησέ τις στα πλαϊνά του πέους, ώστε τα δάχτυλά σου να είναι κάθετα σ’ αυτό. Κρατώντας τα ίσια, ανέβασε τη δεξιά σου παλάμη προς τα πάνω και κατέβασε την αριστερή προς τα κάτω. Όταν φτάσεις στις άκρες των χεριών, επανάλαβε την κίνηση, όπως ακριβώς οι πρωτόγονοι έτριβαν ένα ξύλο πάνω σε ένα άλλο για να ανάψουν φωτιά (και εσύ βέβαια, παρόλο που είσαι παιδί της σύγχρονης τεχνολογίας, πάλι φωτιά θα ανάψεις!).

Γιατί θα τον τρελάνει: Αυτή η ευχάριστη αλλαγή από την κλασική κίνηση πάνω κάτω θα τον κάνει να νιώσει μια πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία, τη στιγμή ακριβώς που πίστευε πως τα ήξερε όλα. Τα νεύρα ανταποκρίνονται πολύ περισσότερο σε νέα ερεθίσματα και προσφέρουν μια διαφορετική αίσθηση ικανοποίησης.

Αι λοβ-ο γιου

Πως γίνεται: Υγραίνεις απαλά με τη γλώσσα σου την άκρη του δείκτη και χαϊδεύεις το εξωτερικό μέρος του αφτιού του. Μόλις φτάσεις στο λοβό, πιάσε τη μαλακή σάρκα ανάμεσα στο δείκτη και στον αντίχειρα και πίεσε ελαφρά.

Γιατί θα τον τρελάνει: Καθώς θα εξατμίζεται η υγρασία από το αφτί του θα ανατριχιάσει, εξαιτίας της υπερευαισθησίας της περιοχής. Επιπλέον, το απαλό τράβηγμα του αφτιού θα ερεθίσει έμμεσα το δίκτυο των νευρικών απολήξεων στο εσωτερικό του. Όταν συμβαίνει αυτό, τα νεύρα αμέσως στέλνουν σήμα στους όρχεις να παράγουν τεστοστερόνη, δηλαδή την ορμόνη που θέτει σε κίνηση την ερωτική μηχανή. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μας.

Πίσω μου σε έχω Σατανά (εσύ είσαι αυτή)

Πως γίνεται: Ανοιξε τα δάχτυλά σου πάνω στα οπίσθια του καλού σου και πίεσε με δύναμη. Κρατώντας τα σφιχτά άρχισε να διαγράφεις μεγάλες κυκλικές κινήσεις.

Γιατί θα τον τρελάνει: Αυτή η σφιχτή λαβή θα ενεργοποιήσει τους μυς κάτω από τους όρχεις, που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε διείσδυση που κάνει κατά τον έρωτα. Επιπλέον, το τέντωμα του δέρματος γύρω από τον πρωκτό θα στείλει κύματα ευχαρίστησης σε μια μάλλον απαγορευμένη περιοχή. O σφιγκτήρας είναι γεμάτος νευρικές απολήξεις, αλλά πολλοί άντρες μπορεί να αισθανθούν άβολα αν πλησιάσεις υπερβολικά. Κάνε του πρώτα ένα τεστ προσωπικότητας.

Η μεγάλη ανατριχίλα

Πως γίνεται: Ξάπλωσέ τον μπρούμυτα και άνοιξέ του τα πόδια. Κάνε μια γροθιά ενώνοντας τα χέρια σου και με κυλιόμενες κινήσεις προχώρησε τη γροθιά από τη βάση της σπονδυλικής στήλης μέχρι το τέλος του λαιμού. Μόλις φτάσεις εκεί, άνοιξε τα χέρια σου και κατέβα απαλά με τα νύχια σου την κάθε πλευρά της σπονδυλικής του στήλης.

Γιατί θα τον τρελάνει: Oι σύνδεσμοι των δαχτύλων μπορούν να ασκήσουν ισχυρή πίεση και με αυτό τον τρόπο να φτάσουν σε νεύρα που βρίσκονται γύρω από τη σπονδυλική του στήλη και κάτω από την επιφάνεια. Και αφού αυτά τα νεύρα συνδέονται με κάθε σημείο του σώματος, η ευχάριστη αίσθηση θα μεταδοθεί από το κεφάλι μέχρι τα πόδια του. Ακόμη, η εναλλαγή σκληρού και απαλού αγγίγματος ερεθίζει τα νεύρα που βρίσκονται και στην επιφάνεια, αλλά και βαθιά κάτω από το δέρμα. Το ερωτικό αποτέλεσμα: κίνηση 2 σε 1, ευχάριστα ναι, πρόχειρα όχι..

Δώσε πάσα στην μπάλα του

Πως γίνεται: Βάλε το χέρι σου κάτω από τους όρχεις και μετά τύλιξε τον αντίχειρα και το δείκτη γύρω τους, ώστε να σχηματίζεται ένας σχετικά σφιχτός δακτύλιος στην κορυφή του όσχεου. Ύστερα πρόσθεσε τα τρία ελεύθερα δάχτυλά σου και χάιδεψε πολύ απαλά από κάτω την ευαίσθητη περιοχή.

Γιατί θα τον τρελάνει: Το επίμαχο σημείο είναι τόσο ευαίσθητο, που ακόμη και το παραμικρό άγγιγμα μπορεί να εκτοξεύσει τη λίμπιντό του στα ουράνια. Με το απαλό χάδι σου θα ερεθίσεις όχι μόνο το οσχεϊκό δέρμα, αλλά και τη γειτονική περιοχή- εκτός του ότι με το δακτύλιο που θα έχεις φτιάξει θα είσαι σίγουρη ότι δε θα τον κάνεις να υποφέρει. Αν συμβεί αυτό, απέτυχες.

Παγιδευμένος στο δίκτυο

Πως γίνεται: Αφού λιπάνεις τα χέρια σου, φτιάξε ένα ημικύκλιο με τον αντίχειρα και το δείκτη και τοποθέτησέ το πάνω στο πέος του. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου χέρι για την άλλη πλευρά του πέους και χαλαρά πρόσθεσε και τα υπόλοιπα δάχτυλά σου, ώστε να σχηματιστεί κάτι σαν δίχτυ γύρω από το ευαίσθητο όργανο. Ύστερα κίνησε τα χέρια σου ταυτόχρονα πάνω κάτω σε όλη την περιφέρεια του οργάνου, ώστε το μαλακό δέρμα να ακουμπάει στο δακτύλιο γύρω από τη βάλανο.

Γιατί θα τον τρελάνει: Το μοναδικό συναίσθημα αυτής της εξαιρετικά απαλής κίνησης του δέρματος θα τον γεμίσει με μια γλυκιά ευχαρίστηση. Ακόμη καλύτερα, θα του υπενθυμίσει αυτό που νιώθει κατά την πρώτη απολαυστική διείσδυση που επιχειρεί όταν κάνετε έρωτα. Το δίχτυ των δαχτύλων σου μπορεί να μιμηθεί τα χείλη του κόλπου σου. Κάνε τις σωστές κινήσεις και θα νιώσει ακριβώς όπως όταν είναι μέσα σου.

Φτηνά τη… γλούτωσε

Πως γίνεται: Ενώ είναι ξαπλωμένος μπρούμυτα ή όρθιος, “περπάτησε” το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σου από την πίσω μεριά του γονάτου μέχρι την περιοχή του όσχεου. Ακριβώς πριν φτάσεις στα απόκρυφά του, κάνε μεταβολή και γύρισε πίσω.

Γιατί θα τον τρελάνει: Στο εσωτερικό των γλουτών υπάρχει μια ζώνη που περιέχει νεύρα που καταλήγουν ακριβώς στους όρχεις του. Εδώ είμαστε! Άσε τα δάχτυλά σου να περιπλανηθούν σ’ αυτό το μονοπάτι και γρήγορα το κέντρο των αισθήσεών του θα σημάνει συναγερμό. Όσο για τη μεταβολή; Μια ελαφριά απόκλιση προσφέρει ένα επιπλέον στοιχείο έκπληξης, που εκείνος δε λαμβάνει από την ευθεία πορεία.

Μπες στο δακτύλιο

Πως γίνεται: Απλώνεις στα δάχτυλά σου λίγο λιπαντικό και τα “δένεις” ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού του. Κούνησε τα δάχτυλά σου ελαφρά πάνω κάτω για να κάνεις μασάζ σ’ αυτή την περιοχή, που συχνά παραμελείται. Κρίμα είναι, ψυχή έχει κι αυτή!

Γιατί θα τον τρελάνει: Παίξε με τα δάχτυλα του ποδιού του και θα ερεθίσεις τη γεννητική περιοχή του, χωρίς ούτε καν να του λύσεις τη ζώνη. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σημεία πίεσης -ή νευρικές απολήξεις- ερεθίζουν απευθείας την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Περιποιήσου τα πόδια του -με έμφαση στην ευαίσθητη περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα- και η απόλαυση θα φτάσει ψηλά (παρόλο που ξεκινά από χαμηλά!).

Πιάσαμε αράχνες

Πως γίνεται: Τρίψε τα χέρια σου μεταξύ τους για να τα ζεστάνεις. Μετά τέντωσέ τα πάνω από το κεφάλι, βάλε τις ζεστές σου παλάμες στις μασχάλες του και χάιδεψέ τον κατά μήκος του κορμού. Μόλις φτάσεις στη μέση του, κάνε βόλτες με τα δάχτυλά σου σ’ αυτήν την ευαίσθητη περιοχή σαν μια μικρή αράχνη (αλλά όχι ταραντούλα).

Γιατί θα τον τρελάνει: Το δέρμα σ’ αυτό το σημείο είναι μια ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη, που απαιτεί προσοχή και τρυφερότητα. Το μασάζ με ζεστές παλάμες χαλαρώνει τους μυς και ενεργοποιεί τα νεύρα, οπότε, όταν τα ακροδάχτυλά σου μεταμορφωθούν σε αράχνη και αρχίσουν να σκαρφαλώνουν, εκείνος δεν μπορεί παρά να απογειωθεί.

Πίεσε και μη ερεύνα

Μάθε πέντε “βρόμικους” τρόπους να προκαλείς με ελάχιστη πίεση τεράστια ένταση στο σημείο ακριβώς που θέλεις.

 • Στον καρπό
 • Τι καταφέρνει: Να τον εμπνεύσει να ξεστομίσει εκείνες τις δύο μαγικές λέξεις.
 • Πως γίνεται: Γράψε μικρούς κύκλους στο εσωτερικό του καρπού του. Έτσι τονώνεται η ροή του αίματος προς το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τα αισθήματά του, κάτι που σημαίνει πως αυτόματα θα γίνει πιο ρομαντικός, σκεφτόμενος Βενετίες και γόνδολες (μ’ εσένα μέσα).
 • Στο στέρνο
 • Τι καταφέρνει: Να τον κάνει να ξεπεράσει μια δύσκολη στιγμή.
 • Πως γίνεται: Χάιδεψε το στέρνο του και κυρίως την κάθετη γραμμή που βρίσκεται στη μέση. Μ’ αυτή την κίνηση “ανοίγει” το τσάκρα της καρδιάς και η ένταση απομακρύνεται.
 • Στο μέτωπο
 • Τι καταφέρνει: Να τον κάνει να θυμηθεί τα γενέθλιά σου.
 • Πώς γίνεται: Χάιδεψέ του το μέτωπο με κατεύθυνση προς το μέρος των αφτιών. Έτσι το αίμα ρέει περισσότερο προς το μπροστινό μέρος του εγκεφάλου, δηλαδή στο σημείο όπου βρίσκονται οι μακροπρόθεσμες αναμνήσεις.
 • Στην παλάμη
 • Τι καταφέρνει: Να βγάλει τον χουβαρντά από μέσα του.
 • Πώς γίνεται: Πίεσε με σιγουριά στο κέντρο της παλάμης του. Τα νεύρα που βρίσκονται εκεί επηρεάζουν την περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τη γενναιοδωρία του.
 • Στους κροτάφους
 • Τι καταφέρνει: Να τον κάνει να ξεχάσει επιτέλους τη δουλειά του και να συγκεντρωθεί σ’ εσένα.
 • Πώς γίνεται: Γράψε με το δάχτυλό σου ημικύκλια στους κροτάφους και στη βάση του λαιμού του. Αυτή η κίνηση ενεργοποιεί το σημείο πίεσης που μειώνει το στρες και αυξάνει τη διάθεσή του για διασκέδαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας