ΑρχικήΑπόψειςS.O.S. Προς: δημοσιογράφους Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και Παραπληροφόρησης

S.O.S. Προς: δημοσιογράφους Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και Παραπληροφόρησης

Είμαστε πάλι μάρτυρες μιας εμφύλιας αναταραχής και ο Θεός βοηθός…

Με τον Σταύρο Χατζησάββα.

Η Κύπρος τις τελευταίες μέρες βιώνει ακόμη μια τραγωδία στην σύγχρονη ιστορία της. Έχουμε κάποια δεδομένα όπως 12 νεκροί, 62 τραυματίες και πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων υλικές ζημιές, οι οποίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στις ανθρώπινες απώλειες και μπροστά στον ανείπωτο πόνο των συγγενών των θυμάτων.

Οι πολίτες έχουν επιτέλους ξυπνήσει από τον λήθαργο στον οποίο βρισκόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια. Πέρασαν από τα στάδια της σιωπής, τα στάδια της ανοχής , τα στάδια της υπομονής και της συνεχιζόμενης κοροϊδίας και εμπαιγμού, από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων.

Ευθύνες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και ΜΕΓΑΛΕΣ έχουν και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και Παραπληροφόρησης που αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς ως πελάτες και την πολιτική ως παιχνίδι. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι αντί να κάνουν σωστά την δουλειά τους ασκώντας αποτελεσματικά τον ρόλο τους ως η λεγόμενη τέταρτη εξουσία, (στραβάρα μες τα μάθκια) μπαίνουν στο τρυπάκι του παζαρέματος σε κάθε προεκλογική περίοδο του τύπου πόσα δίνεις, πόσα θες; Πάρτα. Και μας δίνουν στην μούρη αυτούς που τους τα ακουμπούν χοντρά!

Ακόμη και τώρα μετά την τραγωδία, σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές (και όχι μόνο) αντί πρωταγωνιστές να είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες και να βγαίνουν να μιλούν να λένε την άποψη τους, την γνώμη τους, τον πόνο τους, βλέπουμε συνέχεια τους συνήθεις ύποπτους. Αυτούς που με τις ενέργειες τους, τα κενά και τις παραλήψεις τους μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάντια η οποία είναι πιστή αντιγραφή made in Greece.

Αυτοί οι συνήθεις ύποπτοι μας λένε ότι έχουν πάρα πολλές διαφορές μεταξύ τους. Οι μεν είναι δεξιοί και οι δε είναι αριστεροί. Υπηρέτες πιστοί, ξοφλημένων και αποτυχημένων ιδεολογημάτων που έγιναν πριν πολλά χρόνια, κάτω από άλλα δεδομένα και με κάποια άλλα ζητούμενα. Τα χρόνια πέρασαν τα δεδομένα και τα ζητούμενα άλλαξαν. Αυτό το οποίο δεν άλλαξε ακόμη είναι αυτός ο δουλοπρεπισμός, ο εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των πολιτών της ‘’ευρωπαϊκής’’ Κυπριακής Σχιζοφρενικής Δημοκρατίας που χωρίζει τους πολίτες της σε δυο κατηγορίες και δυο ταχύτητες, τους ευνοούμενους και τους αδικημένους.

Το μόνο κοινό που έχουν ΟΛΟΙ αυτοί οι υπευθυνοανεύθυνοι, πλην όμως νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ζοππόβορτου κυπριακού λαού είναι τα κοστούμια!! Αυτή η καταραμένη ενδυμασία (η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ανθρωπότητα) που φοράνε όλοι τους είναι που τους κάνει να μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους και να είναι ΟΛΟΙ ίδιοι. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι δυνάστες της Κύπρου και οι δεύτεροι μετά την Τουρκία, σύγχρονοι κατακτητές μας.

ΌΧΙ άλλους ψευτοπολιτικάντηδες κουστουμαρισμένους στις τηλεοράσεις και σε άλλες εκπομπές διότι είναι ΑΥΤΟΙ που ευθύνονται για τα τόσα δεινά που περνά ο λαός μας διότι οι πολιτικές που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ απλά ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ…!!!

Και ξέρετε γιατί ποτέ κανείς δεν τιμωρήθηκε σε αυτό τον τόπο για τις εγκληματικές αμέλειες του; Διότι όλοι αυτοί οι κουστουμαρισμένοι τύποι μεταξύ τους τα βρίσκουν μια χαρά εις βάρος των πολιτών που έχουν καταντήσει πια δούλοι τους…

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166