Στρατηγική συνεργασία EFG e-Solutions με Sport.gr

Την σύναψη συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν την Δευτέρα 17 Ιουνίου η EFG e-Solutions, διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου Open24.gr και το Sport.gr. Για το πρώτο έτος, η συμφωνία περιλαμβάνει την δημιουργία και λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος “Sportline Shop with Open24.gr”.

Το Sportline Shop with Open24.gr (www.sport.gr/shop) θα προσφέρει σε όλους τους χρήστες της Sportline, συχνά σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, επιλογές προϊόντων για τα οποία αυτοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσα από έρευνες κοινού του Sport.gr. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, , θα αποστέλλονται κάθε μήνα με email ειδικές προσφορές αποκλειστικά στους συνδρομητές της Sportline.

“Η ανάπτυξη υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου είναι φυσική εξέλιξη της πορείας του Sport.gr και είμαστε ευτυχείς που σε αυτή τη προσπάθεια συνεργάτης μας είναι το Open24.gr της EFG e-Solutions, η σημαντικότερη παρουσία του χώρου” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Kαμάρας, Γενικός Διευθυντής του Sport.gr.

“Υστερα από ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, το Open24.gr είναι σε θέση να προσφέρει θεματικές επιλογές προϊόντων σε άλλους διαδικυακούς τόπους, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το περιεχόμενό τους με e-μπορικές λύσεις, προς όφελος των επισκεπτών τους. Η συνεργασία με το Sport.gr είναι ιδανική καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα sites, με μεγάλη επισκεψιμότητα”, δήλωσε ο Γιώργος Πούτος, Marketing Manager της EFG e-Solutions.