Συνέδριο δικαιοδόχων του Ομίλου So Easy – Win.net

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία το θερινό συνέδριο των δικαιοδόχων των δικτύων SO EASY και WIN.NET, με συμμετοχή όλων των franchisees του Ομίλου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναλύθηκαν μεταξύ άλλων ζωτικά θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης, ενώ παρουσιάστηκε και το νέο, διευρυμένο marketing plan των δύο δικτύων του Ομίλου για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 15/5/2003 το σύνολο των διοικητικών υπηρεσιών σχεδιασμού, οργάνωσης, διοικητικής μέριμνας και επιχειρησιακής υποστήριξης, καθώς και ο τομέας οργανωτικής και στρατηγικής ανάπτυξης, στεγάζονται σε ένα νέο υπερσύγχρονο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά, επί της οδού Κουντουριώτου 148.

Σημειώνεται ότι τα δίκτυα SO EASY και WIN.NET πέτυχαν φέτος αλματώδη ανάπτυξη, διπλασιάζοντας τα εκπαιδευτικά τους κέντρα, που πλέον αγγίζουν τα 60 εκπαιδευτήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι στόχοι ανάπτυξης υπερκαλύφθηκαν κατά 2,4 φορές, ενώ ο ρυθμός ανάπτυξης που επετεύχθη είναι ο υψηλότερος που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά τον αριθμό ένταξης νέων δικαιοδόχων σε ένα δίκτυο, αλλά και ειδικότερα στα δίκτυα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσω franchising.

Σύμφωνα με τον κ. Σίδερη Θωμά, υπεύθυνο διοικητικής υποστήριξης των δικτύων SO EASY και WIN.NET του Ομίλου, η μεγάλη αποδοχή και κατ’ επέκταση η επιτυχία που σημείωσε η επενδυτική πρόταση franchise δημιουργίας ενός εκπαιδευτικού κέντρου πληροφορικής WIN.NET ή /και κέντρου Ξένων Γλωσσών SO EASY οφείλονται στην ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος σύγχρονης και αποτελεσματικής υποστήριξης στους δικαιοδόχους τους.

Για τη δημιουργία νέων εκπαιδευτικών κέντρων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Δημήτρη Γερμακόπουλο στα τηλ.: 210-41.37.919 και 210-41.13.313, e-mail: winnet@otenet.gr.