ΑρχικήΕιδήσειςΤο Facebook γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας προτρέποντας μας

Το Facebook γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας προτρέποντας μας

Το Facebook γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας προτρέποντας μας να ανεβάζουμε περισσότερες photo.

Σήμερα, 19 Αυγούστου, τυγχάνει να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας , μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τις φωτογραφίες που εμπνέουν θετικές αλλαγές στην ψυχολογία του ανθρώπου.

Για να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός, το Facebook μοιράζεται δεδομένα σχετικά με όλους τους τρόπους με τους οποίους οι φωτογραφίες έχουν επηρεάσει την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν η ημερομηνία που έφερε τις περισσότερες φωτογραφίες τόσο στο Facebook όσο και στο Messenger.

Ο βασιλιάς των social media κατέληξε στο συμπέρασμα πως όσο πιο πολλές φωτογραφίες δημοσιεύεις στο προφίλ σου τόσο περισσότερο ευτυχισμένος είσαι.

Οπότε, σύμφωνα με το Facebook, οι χρήστες από τις ΗΠΑ είναι οι πιο ευτυχισμένοι, ακολουθούμενοι από την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο, την Ινδία, τις Φιλιππίνες, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ινδονησία

Εξετάζοντας μονάχα τις φωτογραφίες που μοιράζονται στο Messenger, η Βραζιλία μοιράζεται τα περισσότερα, ακολουθούμενη από Αλγερία, Αίγυπτο, Βιετνάμ, Ινδία, Μεξικό, ΗΠΑ, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες και Πολωνία.

Τώρα που η εφαρμογή για κινητά του Facebook έχει μια ενσωματωμένη κάμερα, η πλατφόρμα συλλέγει επίσης δεδομένα σχετικά με τα αποτελέσματα που χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Η κορυφαία μάσκα επαυξημένης πραγματικότητας είναι το μαύρο fedora με γυαλιά ηλίου, ενώ το ζουμ της σήραγγας ήταν το πιο χρησιμοποιούμενο αποτέλεσμα – στυλ. Στον τομέα των πλαισίων η Tulip πήρε τον τίτλο ως την πιο χρησιμοποιούμενη επιλογή.

Μέσα στον Messenger, η πιο δημοφιλής μάσκα AR ήταν η ολοκαίνουργια cat-on-top-of-head.

Το Facebook ξεκίνησε πρόσφατα να εστιάζει στο οπτικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και του βίντεο, μέσω αρκετών ενημερώσεων στην εφαρμογή κατά το το προηγούμενο έτος.

Τον Απρίλιο, η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης πρόσθεσε δυνατότητες κάμερας εικονικής πραγματικότητας μέσα από την εφαρμογή με μια γρήγορη κίνηση. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ξεκίνησε ως ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες με φίλτρα και εφέ και πρόσφατα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τα GIF, Live και άμεση κοινή χρήση.

Επίσης, το παραδοσιακό φωτογραφικό άλμπουμ του Facebook ανανεώθηκε πρόσφατα, μόλις πριν λίγες εβδομάδες, προσφέροντας τη δυνατότητα να προσθέσεις κείμενο, τοποθεσίες και βίντεο στο άλμπουμ μαζί με τις συνήθεις φωτογραφίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν ποια άλμπουμ θα εμφανίζονται στο προφίλ τους.

Ως μέρος της Παγκόσμιας Ημέρας Φωτογραφιών, το Facebook ενθαρρύνει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις εν λόγω φωτογραφίες. Η πλατφόρμα προτείνει την εξερεύνηση των τελευταίων νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ιστοριών, του Facebook Camera και των ενημερωμένων λευκωμάτων.

Επιπλέομ το Facebook ενθαρρύνει τους οπαδούς της Παγκόσμιας Ημέρας Φωτογραφίας να επιλέξουν εικόνες για να εμφανιστούν στο προφίλ τους στο Facebook, καθώς και να εξερευνήσουν 360 φωτογραφίες .

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166