Τα ασημικά της BMW

Ακόμη και μία 760 Li, δηλαδή η ναυαρχίδα της BMW, έχει περιθώρια αναβάθμισης! Αυτό σκέφτηκαν οι άνθρωποι της βαυαρικής μάρκας και συνεργάστηκαν με τη γνωστή αργυροχοΐα Robbe & Berking, για να δημιουργήσουν ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Πρόκειται για την BMW Individual 760 Li Sterling inspired by Robbe & Berking, μία μοναδική εκδοχή της μακριάς έκδοσης της σειράς 7, για τη διαμόρφωση της οποίας επενδύθηκαν δώδεκα κιλά ασήμι.

Η αξιοποίηση του πολύτιμου μετάλλου έγινε καλόγουστα και διακριτικά, γιατί ο κίνδυνος του κιτς ενέδρευε ανά πάσα στιγμή. Οι ειδικοί της Robbe & Berking χρησιμοποίησαν το ασήμι σε συγκεκριμένα σημεία του αυτοκινήτου, όπως τα κατώφλια, οι λαβές των θυρών, οι γρίλιες του ψυγείου της μάσκας και διάφορα εμβλήματα. Επίσης προβλέπονται επενδύσεις από σφυρήλατο ασήμι στο κόκπιτ, ένα ασημένιο σερβίτσιο με κούπες και καράφα, ενώ την εικόνα της χλιδής συμπληρώνουν στο εσωτερικό το δέρμα και το ξύλο.

Η BMW ανακοίνωσε, ότι όποιος θέλει να μετατρέψει με αυτόν τον τρόπο την BMW του θα πρέπει να καταθέσει μπόλικα ασημένια νομίσματα αξίας 320.000 ευρώ. Προς το παρόν θα χρησιμεύσει η συγκεκριμένη BMW 760 Li ως δείγμα, για να διαπιστώνουν οι πλούσιοι πελάτες της μάρκας, πώς φαίνεται η αναβάθμιση μίας λιμουζίνας με ασήμι. Στο μέλλον είναι πολύ πιθανόν να βγει και η ίδια στο σφυρί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας