Τα δέκα του χρόνια γιορτάζει το “Σουβλάκι Πίτα Παν” και κερνάει

Τα καταστήματα “Σουβλάκι Πίτα Παν” για μια ακόμη φορά “πληρώνουν” για τους πελάτες τους.

Γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια και καλούν τους φίλους τους να γιορτάσουν μαζί τους. Και φυσικά, όπως η καμπάνια της εταιρίας προβάλλει το γεγονός αυτό, “συνηθίζεται, ο εορτάζων να αναλαμβάνει το κέρασμα!”

Για το λόγο η εταιρία καλεί τους φίλους της να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα “Σουβλάκι Πίτα Παν” στην Αθήνα, από τις 20 Οκτωβρίου, κάθε μέρα, από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, 5:00 με 8:00 το απόγευμα, και να απολαύσει διπλά!

Με την αγορά μίας μερίδας ή μίας πίτας χωριάτικης ή παραδοσιακής, σας κερνάνε μια ακόμη δωρεάν.

Σημειώνεται ότι σήμερα, έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας, η αλυσίδα “Σουβλάκι Πίτα Παν” αριθμεί 24 καταστήματα (τα 22 είναι σε λειτουργία και τα 2 υπό κατασκευή). Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνεται η επέκταση στην αγορά της Βόρειου Ελλάδας, με αιχμή του δόρατος το νέο κατάστημα που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το “άνοιγμα” στο εξωτερικό, με στόχο μέχρι το 2004 η Πίτα Παν να έχει παρουσία σε 40 περίπου σημεία συνολικά.

Το εταιρικό όραμα συνοψίζεται με δύο λέξεις στο “καλό σουβλάκι” στο πιο ζεστό περιβάλλον για όλους.

ΤΡΙΑ ΕΛ (3L) A.E. Aμφιαράου 147, 104 43 Aθήνα, τηλ.: 210-51 56 350, fax: 210-51 57 951, www.pitapan.gr, e-mail: info@pitapan.gr.