Τι συμβαίνει με Sony, EA, Intracom, Hel IPv6 Task Force

Electronic Arts: περικοπή 1.000 θέσεων εργασίας

Το 10% των συνολικών θέσεων εργασίας παγκοσμίως θα περικόψει η Electronic Arts η οποία θα κλείσει τουλάχιστον 9 στούντιο παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών. Οι περικοπές γίνονται σε μια προσπάθεια να μειώσει τις απώλειες 310 εκατομμυρίων δολαρίων που σημείωσε το δεύτερο τρίμηνο του έτους εξαιτίας της πτώσης των πωλήσεων στις ΗΠΑ. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στους τίτλους που έχουν σημειώσει επιτυχία στο παρελθόν.

Medchannel: το κανάλι για την υγεία

Το πρώτο και μοναδικό ενημερωτικό κανάλι για το χώρο της υγείας είναι στον «αέρα» του διαδικτύου. Το Medchannel.gr αποτελεί μια αμφίδρομη «έδρα» της ιατρικής ενημέρωσης. Γιατροί όλων των ειδικοτήτων θα ενημερώνουν για θέματα υγείας, έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Δημιουργία Ανεξάρτητης Ομάδας Δράσης για την Προώθηση της Τεχνολογίας IPv6 στην Ελλάδα

Την ανεξάρτητη Ομάδα Δράσης, Hellenic IPv6 Task Force, για την Προώθηση της Τεχνολογίας IPv6 στην Ελλάδα δημιουργούν φορείς και εταιρείες με στόχος την προώθηση της χρήσης του πρωτοκόλλου IPv6 στη χώρα μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ ΑΕ) και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Intracom Telecom: σύμβαση 24 εκ. δολαρίων με την VivaCell-MTS στην Αρμενία

Tην υπογραφή σύμβασης ύψους 24 εκ. δολαρίων με την VivaCell-MTS (K- TELECOM), τον κορυφαίο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, ανακοίνωσε η Intracom Telecom για την επέκταση του 2.5G δικτύου της. Η εταιρεία έχει αναλάβει τις εργασίες υποδομής και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και ολοκλήρωσης, ενώ ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο έργο είναι της Alcatel-Lucent.

Sony Professional: διεθνές βραβείο στον τομέα των βίντεο συστημάτων ασφαλείας

Την Sony Professional βράβευσε το περιοδικό Detektor International, το ευρωπαϊκό έντυπο στον τομέα της ασφάλειας, με το ετήσιο βραβείο 2008 για τα Καινοτόμα Επιτεύγματα σε προϊόντα Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (CCTV), για τη νέα σειρά δικτυακών ψηφιακών καταγραφικών με τον κωδικό NSR-1000. Τα βραβεία δίδονται ως αναγνώριση για την έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της ασφάλειας.