Το χιουμοριστικό διαφημιστικό βίντεο των Mini

Βούρτσες, πιστόλια νερού υπό πίεση, αφροί, ξέπλυμα και στέγνωμα. Η επίσκεψη σε πλυντήριο αυτοκινήτων αποτελεί μάλλον αναγκαίο κακό για τους ενήλικες και αρέσει το πολύ-πολύ στα παιδιά. Σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όμως στο Μόναχο υποδέχεται τους πελάτες ο κόσμος του βυθού σε μία τρελή εκδοχή του.

Οι διάφορες φάσεις του πλυσίματος θυμίζουν χολιγουντιανό σόου. Το σαπούνισμα του αυτοκινήτου το αναλαμβάνει μία ομάδα ρυθμικής γυμναστικής στο νερό, το πιεστικό του νερού το χειρίζεται ένας ψαροντουφεκάς, ενώ ο θίασος πλαισιώνεται από μία γοητευτική γοργόνα (το φαβορί του texnologia.net) και άλλα πλάσματα του βυθού.

Όλα αυτά εκτυλίσσονται στο διαφημιστικό βίντεο της Mini, το οποίο ανέβασε η εταιρεία στο Youtube πριν από αρκετό καιρό, αλλά πάντα παραμένει επίκαιρο διότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και χιουμοριστικό. Τα γυρίσματα έγιναν με είκοσι κρυφές κάμερες σε πλυντήριο αυτοκινήτων του Μονάχου, οι οποίες παρακολουθούσαν τις αντιδράσεις των ανύποπτων επιβατών. Επρόκειτο για ιδιοκτήτες Mini, στους οποίους είχαν δοθεί δωρεάν κουπόνια για το συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων!

Το βίντεο είναι άκρως ατμοσφαιρικό χάρη σε ντουζίνες προβολέων, στους προτζέκτορες για αντικατοπτρισμούς μέσα στο νερό και στις σαπουνόφουσκες. Προβλέπονται επίσης κινητά εφέ, όπως θαλάσσια φυτά, μεγάλα ψάρια και ένα τεράστιο χταπόδι. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με το στέγνωμα των Mini σε ένα υποβρύχιο και από εκεί μετά το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να αναδυθεί στην επιφάνεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας