Το Google Cloud Talent βοηθά στην αναζήτηση εργασίας

Το Google Cloud Talent βοηθά στην αναζήτηση εργασίας

Το Google Cloud Talent βοηθά στην αναζήτηση εργασίας, στον τομέα της τεχνολογίας και του προγραμματισμού.

Η Google θέλει να διευκολύνει την εύρεση εξειδικευμένων εργαζομένων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Για το σκοπό αυτό, ανακοίνωσε σήμερα ότι το χαρακτηριστικό αναζήτησης εργασίας Cloud Talent Solution (πρώην Cloud Job Discovery) είναι πλέον γενικά διαθέσιμο.

Το Cloud Talent Solution, το οποίο ξεκίνησε ως Cloud Jobs API το 2016, είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης για εκείνους που αναζητούν ή προσφέρουν εργασία, ωστόσο ο τεχνολογικός γίγαντας μέσω αυτής της ιστοσελίδας απλοποίησε και προσάρμοσε την διαδικασία, ξεχωρίζοντας αισθητά από τις ανταγωνίστριες υπηρεσίες σε αυτό τον τομέα. Εν ολίγοις δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε διάφορους όρους για να βρείτε αυτό που θέλετε, αφού σας βγάζει απευθείας τις κατηγορίες, γλιτώνοντας σας χρόνο.

Σύμφωνα με την Google, το CareerBuilder, το οποίο χρησιμοποιεί το Cloud Talent Solution, είδε αύξηση κατά 15% στους χρήστες που επιθυμούν να βρουν εργασία μέσω ειδοποιήσεων και 41% αύξηση των ενεργειών “ενδιαφέροντος” από τους χρήστες.

Παράλληλα με τη δημόσια παρουσίαση της λύσης Cloud Talent Solution, η Google εισήγαγε μια νέα λειτουργία στο σύνολο εργαλείων, την αναζήτηση προφίλ. Επίσης επιτρέπει στους οργανισμούς και τις εταιρείες να χρησιμοποιούν, λέξεις ή φράσεις κλειδιά όπως “front-end engineer” ή “middle-level manager” από άλλες εταιρείες που τις χρησιμοποίησαν την προηγούμενη φορά, αυτή η διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω της μηχανικής μάθησης, δηλαδή μαθαίνει το σύστημα από τις συνήθειες του χρήστη.

Η αναζήτηση προφίλ είναι διαθέσιμη σήμερα σε έκδοση beta.

Διάβασε επίσης: Μαύρη εργασία και αδήλωτοι εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι

Σε μια δημοσίευση στο ιστολόγιό της Google σήμερα, η εταιρεία από την Καλιφόρνια, επισήμανε μια άλλη λύση που τροφοδοτείται από τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις, η οποία ονομάζεται Λύση συστάσεων (αγγλικά: Recommendation Solution). Πρόκειται για μια αναφοράς που προβάλλει περιεχόμενο ή προϊόν βασισμένο σε ανώνυμα δεδομένα των χρηστών από το Google Analytics 360 και συνεργάζεται με το Cloud Composer για την ενημέρωση των μοντέλων μηχανικής μάθησης με προσαρμοσμένα και προκαθορισμένα βήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας