Το Google Home καταλαβαίνει πλέον ισπανικά

Το Google Home καταλαβαίνει πλέον ισπανικά

Το Google Home καταλαβαίνει πλέον ισπανικά.

Το Google Home, το έξυπνο ηχείο της Google που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, έμαθε αισίως μια νέα γλώσσα. Από σήμερα, και τα τρία έξυπνα ηχεία της εταιρείας – το Google Home, το Google Home Mini και το Google Home Max – υποστηρίζουν την ισπανική γλώσσα, ένα ιδιαίτερο επίτευγμα, αφού σημαίνει πως κάποια στιγμή θα επεκταθεί και σε περισσότερες γλώσσες εκτός των αγγλικών.

Πλέον τα έξυπνα ηχεία που καταλαβαίνουν ισπανικά μπορούν να αναπαράγουν στο χρήστη τα κορυφαία τραγούδια, δίνοντας τις εντολές, αναπαραγωγή της λίστας μουσικής ή ρύθμισε τη θερμοκρασία σε έναν θερμοστάτη που είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, λέγοντας απλά “Ok Google, sube la temperatura del termostato”.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα ισπανικά στο Google Home: Ξεκινήστε την εφαρμογή Google Home από το smartphone σας, πατήστε Devices από το μενού slideout στην αριστερή πλευρά και επιλέξτε “Assistant language”. Θα δείτε τρεις εκδόσεις ισπανικών, που θα μπορείτε να επιλέξετε, από την Ισπανία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Η Google ανακοίνωσε επίσης ότι το Google Home και το Google Home Mini είναι θα είναι διαθέσιμα προς πώληση και στο Μεξικό, αφού ξεκίνησαν ήδη να πωλούνται την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Google δήλωσε ότι θα προσθέσει 22 νέες γλώσσες στο Google Assistant – την φωνητική πλατφόρμα της Google – μέχρι το τέλος του 2018 και ότι σχεδιάζει να δρομολογήσει κάποια στιγμή περισσότερη πολύγλωσση υποστήριξη.

Κάποια στιγμή μέσα σε αυτήν την χρονιά, ξεκινώντας από τα αγγλικά, τα γερμανικά και τα γαλλικά, ο Βοηθός Google θα καταφέρει να κατανοήσει πολλές γλώσσες, χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις.

Τα ισπανικά θα είναι διαθέσιμα στον Βοηθό Google από τον Νοέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας