Το κόλπο για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση του φίλου σου στον έρωτα

Το κόλπο για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση του φίλου σου στον έρωτα

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Το κόλπο για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση του φίλου σου στο έρωτα είναι να καταλάβεις τα τέσσερα στάδια της διέγερσης από τα οποία περνάει με το μυαλό και το σώμα του όσο διαρκεί η ερωτική πράξη

Oμολόγησέ το: Θα ήθελες να τρύπωνες μια στιγμή μες στο μυαλό του, για να ανακαλύψεις πώς ακριβώς αισθάνεται ένας άντρας κατά τη διάρκεια του έρωτα. Αυτά που θα μάθαινες όχι μόνο θα ικανοποιούσαν την περιέργεια που σε τρώει, αλλά -κι εδώ είναι το ζουμί- θα σου έδειχναν και πώς ακριβώς να μεγιστοποιήσεις την ευχαρίστησή του. Με αυτό στο μυαλό μας ζητήσαμε από σεξολόγους και καθημερινούς άντρες να μας περιγράψουν πώς αισθάνεται ο σύντροφός σου σε κάθε στάδιο της σεξουαλικής πράξης, στο μυαλό και το σώμα του. Διάβασε και μάθε πώς θα τον κάνεις να παραμιλάει από ευτυχία.

1 φάση – Έτοιμοι, πάμε!

Μπες στο μυαλό του:

Η επιθυμία ενός άντρα μπορεί να ανάψει με οποιαδήποτε αφορμή, ένα απαλό χάδι, ένα προκλητικό θέαμα, τον ήχο της φωνής σου σε μια συγκεκριμένη τονικότητα (ή και με κάτι που δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι τον διεγείρει, όπως π.χ. ο τρόπος που ανάβεις το τσιγάρο σου). Το αστείο είναι ότι το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό του με το που θα νιώσει αυτή την αρχική αναστάτωση είναι: «Να αφεθώ ή είναι ακατάλληλη η στιγμή;». Κανένας άντρας δεν θέλει να φανεί η στύση του σε ώρα που δεν πρέπει. Η επιθυμία του να ενδώσει στον πειρασμό σε συνδυασμό με την πιθανή ανάγκη να βάλει χαλινάρι τον διεγείρουν ακόμη πιο πολύ.

Με δικά του λόγια:

«Η φίλη μου ξέρει πώς να με κάνει να τη θέλω σαν τρελός. Π.χ. πριν από λίγες μέρες ήμασταν σε ένα κλαμπ και είδα ξαφνικά ένα κόκκινο στρινγκ να ξεπροβάλλει ίσα ίσα από το τζιν της. Άρχισα να αναρωτιέμαι ”Για μένα το έβαλε τώρα; Επίτηδες το έκανε ή τυχαία;” και έγινα τούρμπο!»

 • Μπράιαν, 28 ετών

Μπες στο σώμα του:

Τη στιγμή ακριβώς που ο έρωτας μπαίνει στο μυαλό του φίλου σου, το σώμα του ανταποκρίνεται και αρχίζει να νιώθει την προσμονή. Η θερμοκρασία του ανεβαίνει και το δέρμα του γίνεται υπερευαίσθητο, χάρη στις χημικές ουσίες που απελευθερώνονται στο αίμα του. Κάθε αντανακλαστικό του από δω και πέρα έχει ως στόχο τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Με δικά του λόγια:

«Όταν αρχίζω να διεγείρομαι, κάθε άγγιγμα στέλνει ηλεκτρικά κύματα στην επίμαχη περιοχή μου. Ακόμη κι αν η κοπέλα μου με ακουμπήσει με την κοιλιά και το στήθος της, τρελαίνομαι. Νιώθω λες και κάποιος μου ρίχνει παγωμένο νερό στην πλάτη».

 • Πίτερ, 29 ετών

Τράβα το σκοινί:

Βασάνισέ τον. Είναι στη φάση μεταξύ του «αφήνομαι» και «κρατιέμαι», άρα μπορείς ανά πάσα στιγμή να τον κάνεις να χάσει τον έλεγχο. Το μυαλό ενός άντρα ασκεί μεγάλη επίδραση επάνω στη σωματική του κατάσταση, γι’ αυτό και το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου. Περίγραψέ του ένα σέξι όνειρο που είδες (με εκείνον όμως μέσα, όχι με τον Τζος Χάρτνετ) ή άγγιξέ τον με ερωτικό τρόπο… τυχαία.

Μόνο μην το παρατραβήξεις. Σε αυτή τη φάση ακόμη και το πιο ελαφρύ άγγιγμα του φαίνεται πολύ έντονο, γι’ αυτό και θα πρέπει τον χαϊδεύεις απαλά, και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένει. Εκμεταλλεύσου το ότι είναι στην τσίτα, αναγκάζοντάς τον να μαντέψει πού θα τον αγγίξεις την επόμενη στιγμή. Πέρασε τα νύχια σου κατά μήκος του κορμού του, ακούμπησε ελαφρά τα χείλη σου στην κλείδωση του ώμου ή χάιδεψε φευγαλέα με το χέρι σου την ευαίσθητη περιοχή του.

2 φάση – Πορεία προς την κορυφή

Μπες στο μυαλό του:

Σε αυτή τη φάση ο φίλος σου νιώθει σαν να τον τραβάνε από δύο μεριές. Ξέρει ότι πρέπει να προχωρήσει αργά για να σε ευχαριστήσει, αλλά ο ίδιος θέλει να σε έχει εδώ και τώρα. Με λίγα λόγια, διχάζεται ανάμεσα στην τρυφερότητα και στο ένστικτο και προσπαθεί για να βάλει εσένα πάνω από τις σωματικές του ανάγκες.

Με δικά του λόγια:

«Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και η κοπέλα μου θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια, εγώ εκνευρίζομαι. Μου κόβει τη φόρα. Από την άλλη, αυτός είναι ο τρόπος της για να με βάλει στη θέση μου και να μου θυμίσει ότι δεν είμαι μόνος μου, γιατί εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι εγώ είναι πώς θα τελειώσω».

 • Τζέιμς, 25 ετών

Μπες στο σώμα του:

Μπορείς και μόνη σου να δεις τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα του. Σ’ αυτή τη φάση ο φίλος σου έχει ανάγκη από έντονα αγγίγματα, καθώς η αντοχή του στον πόνο έχει αυξηθεί. Ταυτόχρονα η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη. Όσο περισσότερο διεγείρεται, τόσο βιάζεται να έρθει η ώρα της έκρηξης. Εκείνη τη στιγμή θέλει απεγνωσμένα να μπει μέσα σου, γιατί είναι αυτό που θα εκτοξεύσει την απόλαυσή του στα ύψη.

Με δικά του λόγια:

«Λίγο πριν αρχίσουμε να κάνουμε έρωτα, η προσμονή της διείσδυσης με φέρνει πραγματικά στα όριά μου. Είμαι γεμάτος ένταση και ξέρω ότι πλησιάζει η ώρα της απόλυτης απόλαυσης».

 • Κρίστιαν, 32 ετών

Τράβα το σκοινί:

Oι ανάγκες του αλλάζουν. Δείξε του ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά αυξάνοντας την ένταση. Γίνε λίγο σκληρή μαζί του. Φαντάσου ότι πρέπει να προκαλέσεις το πάθος του, αλλά και να το τιθασεύσεις. Μπορείς, για παράδειγμα, να κρατήσεις τα χέρια του ακίνητα πάνω από τα κεφάλι του και να τον φιλήσεις παθιασμένα. Έτσι, η ένταση του φιλιού θα του δείξει πόσο πολύ τον θέλεις. Μπορείς επίσης να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τον κορμό του, αφήνοντας μόνο την άκρη του πέους του να μπει μέσα σου.

Στρέψε την προσοχή σου στους ώμους, στην πλάτη και τους γλουτούς του. Πριν τον αφήσεις να μπει μέσα σου, γρατζούνησέ τον ελαφρά με τα νύχια σου σε αυτές τις περιοχές. Τα νεύρα που βρίσκονται γύρω από τη σπονδυλική στήλη και τη μέση συνδέονται απευθείας με την επίμαχη περιοχή του, κι έτσι τον ερεθίζεις απίστευτα. Στη συνέχεια χάιδεψε ελαφρά το φρένουλουμ (το σημείο που βρίσκεται κάτω από την κορυφή του πέους του). Αιφνιδίασέ τον με αυτόν τον τρόπο λίγο πριν μπει μέσα σου και θα βάλεις μπροστά μια αλυσιδωτή αντίδραση απόλαυσης.

3 φάση – Μαραθώνιος αντοχής

Μπες στο μυαλό του:

Όλοι οι άντρες ξέρουν ότι, αν θέλουν να έχουν έναν εκρηκτικό οργασμό, πρέπει να κάνουν υπομονή. Γι’ αυτό τώρα κι ο φίλος σου βάζει λίγο χαλινάρι στην ορμή του και επικεντρώνεται στο να απολαύσει τον έρωτα, τόσο ώστε να μη φτάσει αμέσως στην κορύφωση. Για να καταλάβεις, στο μυαλό του γίνεται ένα σταμάτα-ξεκίνα. Μπορεί για παράδειγμα να σκέφτεται μια εικόνα άσχετη με τον έρωτα, για να κόψει λίγο την ταχύτητα. Αυτή η προσπάθεια όμως να κρατηθεί μπορεί μερικές φορές να τον εμποδίσει να ξαναβρεί τη φόρα του. Στο σημείο αυτό μπορεί να καταφύγει σε κάποια φαντασίωση, ώστε να ανεβάσει πάλι τους σφυγμούς του – τότε εσύ μπορεί να νιώσεις ότι το μυαλό του είναι αλλού.

Με δικά του λόγια:

«Κατά τη διάρκεια του έρωτα είναι σαν να ακούω δύο διαφορετικές φωνές μες στο μυαλό μου: Η μία λέει «Θέλω να τελειώσω, θέλω να τελειώσω» κι η άλλη φωνάζει «Κρατήσου! Αν τελειώσεις τώρα, θα φανείς κάφρος». Πραγματική μάχη, σου λέω».

 • Τέρι, 23 ετών

Μπες στο σώμα του:

Για τους άντρες το κλειδί σ’ αυτή τη φάση είναι η ποικιλία. Σωματικά όλη του η απόλαυση βρίσκεται συγκεντρωμένη στην περιοχή γύρω από τη μέση, τους γλουτούς και τα γεννητικά όργανα. Κι επειδή ο φίλος σου προσπαθεί διαρκώς να καθυστερήσει τον οργασμό, έχει ανάγκη από εναλλαγές στο ρυθμό, στην ένταση και τα ερεθίσματα, έτσι ώστε να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Εναλλάσσοντας τη στάση και την ταχύτητα θα μπορέσεις να κρατήσεις ψηλά τον ενθουσιασμό του, επιτρέποντάς του παράλληλα να διατηρήσει και τον έλεγχο.

Με δικά του λόγια:

«Πάντα φροντίζω να έρχεται η κοπέλα μου τουλάχιστον μία φορά σε οργασμό, στην αρχή της πράξης, γιατί ξέρω ότι μόλις ανέβουν οι ρυθμοί, η τεστοστερόνη μου θα χτυπήσει κόκκινο και ότι δεν θα μπορώ πια ούτε να δω καθαρά ούτε να της δείξω την προσοχή που της αξίζει».

 • Σάιμον, 22 ετών

Τράβα το σκοινί:

Βοήθησέ τον να αντέξει.Αν νιώσεις την ορμή του φίλου σου να πέφτει ανησυχητικά, βάλε σε εφαρμογή το plan B. Εν ολίγοις, μίλα του βρόμικα – πες του πόσο σε ερεθίζει όταν μπαίνει μέσα σου και μην ντραπείς να του ζητήσεις να σε κρατήσει πιο σφιχτά, να ανεβάσει την ένταση ή, τέλος πάντων, ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Χάρισέ του ένα κοκτέιλ αισθήσεων.

Για να το πετύχεις, δοκίμασε αυτές τις τρεις στάσεις: Διείσδυση από πίσω (από τις αγαπημένες στάσεις των αντρών), εσύ από πάνω (έτσι ώστε να μπορείς να συνδυάζεις βαθιές διεισδύσεις με επιφανειακές κυκλικές κινήσεις) και ιεραποστολική (για να του προσφέρεις την ταχύτητα που χρειάζεται όσο πλησιάζει στην κορύφωση). Θυμήσου μόνο να μην προχωρήσεις παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται: Παρατήρησε το σώμα του και κόψε ταχύτητα μόλις τον δεις να παίρνει φόρα. Όσο περισσότερο τον κρατάς σε κατάσταση αναμονής, τόσο πιο απολαυστική θα είναι γι’ αυτόν η κορύφωση – και τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να φτάσεις κι εσύ στη δική σου.

4 φάση – Η πιο μεγάλη ώρα

Μπες στο μυαλό του:

Τις στιγμές πριν από την εκσπερμάτιση το μυαλό του φίλου σου βρίσκεται σε κατάσταση μπλακ άουτ – οι σωματικές αισθήσεις δεν αφήνουν περιθώριο για τίποτε άλλο. Μετά τον οργασμό, πάλι, αυτό που υπερισχύει είναι μια απίστευτη αίσθηση χαλάρωσης. Η ουσία προλακτίνη, που απελευθερώνεται στο σώμα του, έχει ως στόχο να τον ανακουφίσει από την ένταση της εκσπερμάτισης και να απομακρύνει τη σκέψη του από τον έρωτα.

Αν λοιπόν ο φίλος σου θέλει να πεταχτεί να πλύνει το αυτοκίνητο αμέσως μετά τον έρωτα, μην το πάρεις προσωπικά. Oι περισσότεροι πάντως καταρρέουν μετά τον έρωτα. Oι ενδορφίνες, που τους προκαλούν ευφορία κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι αυτές που τους προκαλούν και νύστα μετά.

Με δικά του λόγια:

«Δύο δευτερόλεπτα πριν από την κορύφωση όλη μου η σκέψη είναι στον έρωτα και νιώθω ότι δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η αίσθηση. Δύο δευτερόλεπτα μετά δεν δίνω δεκάρα. Είμαι έτοιμος να δω τηλεόραση, να παίξω Play Station, να σερφάρω στο ίντερνετ».
Πίτερ, 25ετών

Μπες στο σώμα του:

Μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσει στην κορύφωση, μπορείς να νιώσεις το σώμα του να σφίγγεται, λες και επιστρατεύει όλη του την ενέργεια γι’ αυτές τις τελευταίες ωθήσεις. O ίδιος αισθάνεται τους όρχεις του να σκληραίνουν και την πίεση να απλώνεται σε ολόκληρο το πέος του πριν -μπαμ!- φτάσει στο μεγάλο φινάλε. Συνήθως αυτό αποτελείται από 4-5 ρυθμικές συσπάσεις που επαναλαμβάνονται με συχνότητα 8/10 του δευτερολέπτου, εκ των οποίων οι πρώτες είναι και οι πιο δυνατές.

Με δικά του λόγια:

«Η εκσπερμάτιση μου προκαλεί την απίστευτη αίσθηση ότι κάτι διαπερνά ορμητικά το σώμα μου, σαν κάτι ζωντανό να κυλάει στις αρτηρίες μου. Ο καλύτερος έρωτας είναι αυτό που σου αφήνει την αίσθηση μικρών ηλεκτρικών εκκενώσεων, που ξεκινούν από τα γεννητικά όργανα και απλώνονται παντού». Μαρκ, 29 ετών

Τράβα το σκοινί:

Για να προκαλέσεις στο φίλο σου πιο έντονο οργασμό, τράβηξέ τον δυνατά μέσα σου την ώρα που εκσπερματώνει, ώστε να του χαρίσεις μια έντονη αίσθηση επικοινωνίας. Είναι σημαντικό να τον διεγείρεις σε όλη τη διάρκεια του οργασμού – αμέσως μετά όμως το αίμα απομακρύνεται από το πέος του και εκείνος δεν μπορεί να αντέξει παρά μόνο τα πιο ανάλαφρα χάδια. Καθώς η ευαισθησία του υποχωρεί, μπορείς να περάσεις τις άκρες των δαχτύλων σου πάνω από τον κορμό του. Αυτές οι κινήσεις θα ηρεμήσουν το δέρμα του και θα ενισχύσουν το δέσιμό σας.

Oι μαγικές κινήσεις που θέλει να του κάνεις μετά τον έρωτα.

5 κινήσεις που θα τον κάνουν να το βάλει στα πόδια

 • «Τρελαίνομαι να κάνω ζάπινγκ ή να ακούω μουσική μετά τον έρωτα. Είμαι σαν χαμένος εκείνη την ώρα κι αυτό που θέλω είναι να χαλαρώσω και να βγω σιγά σιγά από την παραζάλη του οργασμού».
  • Τσαρλς, 28 ετών
 • «Πρέπει οπωσδήποτε να φάω κάτι! Η κοπέλα μου θέλει χαδάκια και αγκαλιές, αλλά εγώ πεθαίνω της πείνας μετά από τόση ένταση. Όταν με αφήνει να πάω να φτιάξω ένα σάντουιτς στα γρήγορα χωρίς γκρίνιες, είμαι διατεθειμένος να μείνω ξαπλωμένος δίπλα της όλη μέρα».
  • Κλάους, 26
 • «Όταν η κοπέλα μου θέλει κι άλλο, αρχίζει να χαϊδεύεται μόνη της. Όσο κουρασμένος κι αν είμαι, αυτό καταφέρνει πάντα να με ανάψει ξανά. Κανένας άντρας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά σε κάτι τέτοιο».
  • Λίαμ, 21 ετών
 • «Ποτέ δεν θα το ομολογούσα στους κολλητούς μου, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι να κάθομαι αγκαλιασμένος με την κοπέλα μου όταν είμαστε κι οι δυο ζαλισμένοι από τον έρωτα. Για μένα αυτό είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της απόλαυσης».
  • Νικ, 31 ετών
 • «Μετά τον έρωτα θέλω να πάρει τα χέρια της από την επίμαχη περιοχή, όχι όμως και από το υπόλοιπο σώμα μου. Όταν μια γυναίκα με χαϊδεύει με τις άκρες των δαχτύλων της, με ξυπνάει και μου δίνει καινούρια ενέργεια».
  • Ματ, 30 ετών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας