Το Palmie Bistro στο Ίλιον

Στην αλυσίδα καφέ – εστιατορίων Palmie Bistro προστίθεται ένα νέο κατάστημα το οποίο θα λειτουργήσει στο ψυχαγωγικό κέντρο “Escape Center” στο Iλιον, με στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές της περιοχής.

Το σημαντικό στοιχείο αυτής της συνεργασίας, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του νέου καταστήματος Νίκος Ορφανίδης είναι ότι οι μέτοχοι του νέου Palmie Bistro είναι άνθρωποι με γνώση και πείρα ετών στον χώρο της εστίασης. Ειδικότερα αναφερόμενος στη φιλοσοφία των Palmie Bistro, αναφέρει ότι αυτή αποβλέπει στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και αυτό ακριβώς θα προσφέρει και το νέο κατάστημα.

Με αυτό το κατάστημα, τα Palmie Bistro κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά γιατί είναι το πρώτο που δημιουργείται σ’ ένα πολυχώρο διασκέδασης, όπως είναι το “Escape Center” αλλά και γιατί, όπως αναφέρει, είναι ένα πολύ μοντέρνο κατάστημα που σύντομα θα γίνει το στέκι των νέων της ευρύτερης περιοχής. Στο νέο Palmie Bistro θα μπορεί κάποιος σ’ έναν πολύ όμορφο χώρο να απολαμβάνει καφέ, γλυκό, φαγητό ή ποτό σε πολύ προσιτές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ορφανίδης ξεκίνησε τη συνεργασία του με τα Palmie Bistro ως υπάλληλος – μπουφετζής πριν από 10 χρόνια. Με πολλή δουλειά και επιμονή ανέβηκε όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας μέχρι και τη θέση του διευθυντή Καταστήματος Palmie Bistro. Σπούδασε στη Σχολή Εστιατορικών Σπουδών Palmie, γεγονός που τον βοήθησε πολύ και σε θεωρητικό επίπεδο. Όταν ένιωσε έτοιμος να κάνει τη δική του δουλειά, κάτι που το ήθελε πάντα, έγινε μέλος της αλυσίδας ως franchisee.

Κατά την εκτίμηση του η Palmie Bistro, διαθέτει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, καθώς εξελίσσεται διαρκώς, ερευνά συστηματικά την αγορά και βελτιώνεται. Ακόμα είναι βέβαιος ότι ένα κατάστημα Palmie Bistro αποτελεί μια σίγουρη κερδοφόρα επένδυση, καθώς η μητρική εταιρία παρέχει πλήρη υποστήριξη σε θέματα marketing, εκπαίδευσης, έρευνας προμηθειών, πωλήσεων, κ.λπ.