ΑρχικήSmartphonesΤο Pixel 2 XL της Google στάλθηκε σε ορισμένους πελάτες χωρίς λειτουργικό...

Το Pixel 2 XL της Google στάλθηκε σε ορισμένους πελάτες χωρίς λειτουργικό σύστημα

Το Pixel 2 XL της Google στάλθηκε σε ορισμένους πελάτες χωρίς λειτουργικό σύστημα.

Η Google για άλλη μία φορά έχει δεχθεί τα πυρά της κοινής γνώμης για το χειρισμό της κυκλοφορίας του smartphone Pixel 2 XL, αφού κάποιοι πελάτες ανέφεραν πως η συσκευή έφτασε στα χέρια τους χωρίς προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα.

Ένας αριθμός θυμωμένων πελατών κατευθύνθηκε αμέσως στο Reddit την περασμένη εβδομάδα για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα smartphone Pixel 2 XL που αμέσως μετά το άνοιγμά τους εμφανιζόταν μία μαύρη οθόνη (κατά την ενεργοποίηση), ακολουθούμενο από ένα μήνυμα σφάλματος που λέει: «Δεν μπορεί να βρεθεί έγκυρο λειτουργικό σύστημα».

Ένας άτυχος πελάτης αυτού του Smartphone έγραψε “Αναγκαστικά να συνομιλήσω με δύο διαφορετικούς 1 ώρα με δύο διαφορετικούς αντιπροσώπους της εξυπηρέτησης πελατών με την προοπτική να μου στείλουν ένα νέο τηλέφωνο αντικατάστασης. Πραγματικά απογοητεύτηκα”, δήλωσε ένας χρήστης της Reddit , ένα ζήτημα που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε πολλές φορές από διάφορους παθόντες.

Something is missing here.. Pixel 2 XL

Τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εδώ για τα smartphone της Google. Μετά την κυκλοφορία τους τον περασμένο μήνα, οι χρήστες ανέφεραν ότι η οθόνη είχε ξεθωριασμένα χρώματα , ενώ άλλοι είπαν ότι οι οθόνες τους είχαν μια μπλε απόχρωση.

Η Google έχει ήδη ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με τα ελαττώματα της οθόνης, αν και έχει πει ότι το μπλε αποτέλεσμα της απόχρωσης είχε προβλεφθεί σαν ελάττωμα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ενημέρωση από την Google σχετικά με το ζήτημα της έλλειψης λειτουργικών συστημάτων.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google αντιμετωπίζει τώρα τη δυνατότητα αγωγής που ασκήθηκε από την Girard Gibbs LLP για λογαριασμό των θυμωμένων πελατών που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με το smartphone Pixel 2.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166