ΑρχικήSmartphonesΤο Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo beta αποκαλύπτει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης...

Το Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo beta αποκαλύπτει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης εφαρμογών

Το Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo beta αποκαλύπτει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης εφαρμογών.

Το smartphone της Xiaomi Mi A1 Android αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας που δημιουργήθηκε τη φετινή χρονιά. Νωρίτερα αυτό το μήνα , το Android 8.0 Oreo beta ξεκίνησε να κυκλοφορεί για επιλεγμένους χρήστες που κατέχουν το Mi A1, υποδηλώνοντας ότι το τελικό build μπορεί να διατεθεί πολύ σύντομα στο ευρύ κοινό. Η ενημέρωση Oreo είναι πιθανό να κάνει αυτό το mid-range smartphone ακόμα πιο ελκυστικό για τους χρήστες που επιθυμούν να το αποκτήσουν.

Το Mi A1 θα είναι ένα από τα λίγα mid-range smartphones στην αγορά που θα λάβει την ενημερωμένη έκδοση του Android 8.0 Oreo.

Με βάση τις αντιδράσεις του κοινού που έχει δοκιμάσει την έκδοση beta, φαίνεται ότι το Mi A1 έχει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης των εφαρμογών από πριν, καθώς, υπάρχουν και σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά στοιχεία, βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί καλό θα ήταν να περιμένουμε την τελική έκδοση για να βγάλουμε τεκμηριωμένα συμπεράσματα.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της ενημερώσεως Android 8.0, σύμφωνα με τους δοκιμαστές, είναι η υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Ένας χρήστης σημείωσε ότι το τηλέφωνο φορτίζεται από το μηδέν έως το 100% σε περίπου μιάμιση ώρα μετά την ενημέρωση, σε σύγκριση με δύο ώρες που ήταν παλαιότερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο χρήστης το έλεγξε χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή OnePlus 5T και όχι τον παρεχόμενο φορτιστή, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον ταχύτερο χρόνο φόρτισης καθιστώντας την ανακάλυψη αμφισβητήσιμη.

Επιπλέον, το Mi A1 υποστηρίζει το Quick Charge 3.0 της Qualcomm, αλλά η εταιρεία δεν παρέχει κάποιο συμβατό φορτιστή για γρήγορη φόρτιση στο κουτί μέσα. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η Xiaomi στην πραγματικότητα θα προσθέσει το χαρακτηριστικό της γρήγορης φόρτισης για το Mi A1 με την ενημέρωση του Oreo.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

300 Original Motion Picture Soundtrack

Ghost Rider: Original Motion Picture Soundtrack

Planet Terror (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166