ΑρχικήΟχήματαTricoteen: 40 χρόνια ντύνει τα παιδιά

Tricoteen: 40 χρόνια ντύνει τα παιδιά

Δραστηριοποιείται στον χώρο του παιδικού ενδύματος, διαθέτει δική της δημιουργική ομάδα 10 ατόμων, η οποία πρωτοπορεί στις νέες τάσεις της μόδας, ενώ η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με 280 άτομα έμπειρο προσωπικό. Η Tricoteen (δικαιοπάροχος – franchisor) εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα, φήμη, πελατεία και δυναμική τοποθέτηση στην αγορά, ενώ στο πλαίσιο του συστήματος franchise παρέχει εκπαίδευση, συστηματική παρακολούθηση λειτουργίας των καταστημάτων, εγχειρίδιο λειτουργίας, πανελλαδική διαφήμιση στα ΜΜΕ.

Από την πλευρά του ο δικαιοδόχος (franchisee) εξασφαλίζει το δικαίωμα χρήσης της επωνυμίας Tricoteen, μέρος των αναγκαίων κεφαλαίων για την απόκτηση, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του καταστήματός του. Επίσης, εξασφαλίζει την προσωπική συμμετοχή και ενασχόληση με την επιχείρησή του, τη λειτουργία του καταστήματος εντός του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου και των κανόνων της Tricoteen, την προβολή του ονόματος καθώς και την προστασία του από κακή χρήση.

Με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και τους σωστούς όρους συνεργασίας που προσφέρει η εταιρία στους δικαιοδόχους, η επένδυση σε ένα κατάστημα Tricoteen μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική. Σημειώνεται ότι η μεγιστοποίηση της απόδοσης του επενδυόμενου κεφαλαίου μέσα από το σύστημα εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τον ανθρώπινο παράγοντα. Γι’ αυτό τον λόγο, η Tricoteen, προκειμένου να προστατέψει κυρίως την επένδυση των franchisees έχει αναπτύξει συστήματα αξιολόγησης υποψήφιων συνεργατών.

Το 2001 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την εταιρία, καθώς άνοιξαν 3 νέα καταστήματα στο Ηράκλειο, τα Χανιά και την Κύπρο. Το 2002 άνοιξε νέο κατάστημα στο Περιστέρι, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των μελών της “οικογένειας” στα 17 σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς να συνυπολογίζονται και 14 shop-in-shop της εταιρίας εντός διαφόρων πολυκαταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Το 2003 επεκτάθηκε στο εξωτερικό με δύο νέα καταστήματα στην Αυστραλία, σε Αδελαΐδα και Μελβούρνη, υλοποιώντας ένα τριετές πρόγραμμα εξαγωγών που έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία έως το τέλος του 2004 δύο ακόμη franchise καταστημάτων στο εξωτερικό.

Μέσω ενός οργανωμένου δικτύου πωλήσεων, τα προϊόντα της TRICOTEEN διατίθενται και σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία καθώς και η Νότια Αφρική

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166