Βαρέθηκες να ακούς ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικοί τύποι

Βαρέθηκες να ακούς ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικοί τύποι

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Βαρέθηκες να ακούς ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικοί τύποι; Αν ναι, γιατί δεν δοκιμάζεις μία φορά να κάνεις εγκεφαλικό έρωτα; Όχι, όχι αυτό που προκαλεί εγκεφαλικά, το άλλο, που απαιτεί αυτοσυγκέντρωση.

Οι φαντασιώσεις σου για υπέροχη σαρκική πράξη περιλαμβάνουν φωνές, μαλλιοτραβήγματα και μια έξωση. Ή, τέλος πάντων, κάτι σ’ αυτό το πλαίσιο. Θα εκπλαγείς όμως από τα αποτελέσματα αν αλλάξεις ρεπερτόριο, χαμηλώσεις την ένταση και συγκεντρωθείς στον ερεθισμό ολόκληρου του σώματος, αλλά και του μυαλού σου.

Αργά αλλά σταθερά οι αισθησιακές κινήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε έναν οργασμό που δεν είχες καν υποψιαστεί στα σενάρια των μέχρι τώρα φαντασιώσεών σου. Το μυστικό είναι να επιβραδύνετε τις κινήσεις σας και να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να απολαύσετε στο έπακρο κάθε αίσθηση, αντί να τα κάνετε όλα μηχανικά και λίγο βιαστικά, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι παίρνει μέρος στη διαδικασία και το μυαλό σας (που είναι πάντα λίγο πιο αργό σε αυτά τα πράγματα απ’ ό,τι οι ερωτογενείς ζώνες) και οι πέντε αισθήσεις σας, καθώς προλαβαίνουν να επεξεργαστούν όλα τα σέξι μηνύματα που λαμβάνουν.

Αν όλα αυτά σου ακούγονται λίγο εναλλακτικά και new age, δεν μπορούμε να σε κατηγορήσουμε. Θα σε κατηγορήσουμε όμως αν τα απορρίψεις χωρίς να τους δώσεις μια ευκαιρία. Δοκίμασε τις παρακάτω στρατηγικές κι αν δεν μείνεις ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, εμείς θα σκίσουμε τα πτυχία (της καμπάλα) μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 1:

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Το πρώτο βήμα είναι να απομονώσεις όλους τους ενοχλητικούς θορύβους από το περιβάλλον, κάτι που σημαίνει να σβήσεις την τηλεόραση και να κλείσεις τα παράθυρα. Επίσης, κάτι άλλο που θα σας βοηθήσει, αν και θα σου φανεί περίεργο, είναι ο συγχρονισμός της αναπνοής σας.

Εισπνέοντας και εκπνέοντας ταυτόχρονα θα νιώσετε ακόμη πιο οικεία μεταξύ σας και θα σταθεροποιήσετε το ρυθμό σας, αφού θα έχετε τα ίδια επίπεδα ενέργειας και διέγερσης. Ξαπλώσετε λοιπόν άνετα στο πλάι κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, βάλε το χέρι σου στο στήθος του και ζήτα του να κάνει το ίδιο. Πάρτε βαθιές αναπνοές με τον ίδιο ρυθμό, μέχρι να συγχρονιστείτε αβίαστα. Τώρα μπορείτε να φιληθείτε και να απλώσετε τα χέρια σας και αλλού, για να διαπιστώσετε αν έχετε ήδη συγχρονιστεί και στα επίπεδα ερεθισμού.

Αν δεν πιάσει αυτός ο τρόπος, υπάρχει και εναλλακτική. Μπορείτε να συγχρονιστείτε με εναλλάξ αναπνοές. Δηλαδή, να εισπνέεις όταν εκπνέει ο φίλος σου και να εκπνέεις όταν εκείνος εισπνέει. Η κίνηση αυτή μιμείται το πάρε δώσε του έρωτα και έτσι σας βάζει στο σωστό κλίμα.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 2:

Κρυφή χαρά

Στην παραδοσιακή σαρκική πράξη του πολυελαίου οι στόχοι σας θα ήταν ξεκάθαροι. Όμως σε αυτό το είδος έρωτα που δοκιμάζετε στόχοι σας πρέπει να γίνουν κάποια σημεία του σώματός σας που γενικά τα παραμελείτε. Άλλαξε πορεία και γύρισε έτσι ώστε να κοιτάς την πλάτη και τους μηρούς του φίλου σου. Ζήτα του να ξαπλώσει μπρούμυτα και ξεκίνα το μασάζ από τον ποπό του προς τα κάτω.

Τα σημεία από τα οποία περνάς είναι γεμάτα νεύρα, που στέλνουν στον εγκέφαλό του σήματα ευχαρίστησης. Μόλις αρχίσεις να ασχολείσαι μαζί τους, το μυαλό του φίλου σου θα στείλει τα αντίστοιχα σήματα χαράς, σε όλο του το σώμα και ιδιαίτερα εκεί που σε ενδιαφέρει.

Μετά από μερικά λεπτά μπορείς να ανέβεις πιο βόρεια και να ασχοληθείς με τη σπονδυλική του στήλη. Κάνε συχνές εναλλαγές, ώστε να μην μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή σου. Για να τελειώσεις με τις κρυφές ερωτογενείς περιοχές του, πέρασε τη γλώσσα σου πάνω από το κόκαλο του λαιμού του και προς τα πίσω. Αφού δεν μπορεί να σε δει καλά, δεν θα ξέρει ούτε πού θα κατευθυνθεί το στόμα σου στη συνέχεια. Αυτό εννοούμε όταν λέμε να διατηρείς ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 3:

Διπλή παγίδα

Με τον καιρό μαθαίνεις ακριβώς τι χρειάζεται το σώμα του και τα προκαταρκτικά καταλήγουν να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες κινήσεις, που διαρκούν μόνο όσο απαιτείται για να προετοιμαστεί ο φίλος σου για τη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και στη δική του περίπτωση. Γι’ αυτό απόψε ξεκίνα τα χάδια και τα φιλιά χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πειραματίσου με κινήσεις που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις, αλλά ποτέ δεν προλάβαινες να εφαρμόσεις, και συγκεντρωθείτε στο πώς αισθάνεστε, όχι στο πόση ώρα έχει περάσει. Για να κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο πικάντικα, προσπάθησε να ερεθίσεις δύο περιοχές του σώματός του ταυτόχρονα. Ενθάρρυνέ τον να κάνει το ίδιο, για να έχεις κι εσύ κάποιο λόγο που περνάς όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Επειδή όλα αυτά ακούγονται περίπλοκα, σου έχουμε μερικές προτάσεις για τα διπλά, ατέλειωτα προκαταρκτικά σας: Καθώς φιλιέστε, πέρασε τη γλώσσα σου πάνω από τη δική του και ταυτόχρονα χάιδεψε με τις άκρες των δαχτύλων το πέος του. Ή πέρασε τη γλώσσα σου πάνω από τις θηλές του, ενώ με τη χούφτα σου αγκαλιάζεις τους όρχεις του. Αν δεν τα πας καλά στο multitasking, ζήτα του να κάνει εκείνος τη θεά Κάλι:

Ενώ χαϊδεύει το στήθος ή την περιοχή της κλειτορίδας σου, μπορεί να σε φιλάει ή να σε δαγκώνει απαλά στο λαιμό. Αργά αλλά σταθερά, αυτές οι διπλές κινήσεις μπορούν να γίνουν πολύ ερεθιστικές.

Και μια έξτρα συμβουλή: Όταν είσαι έτοιμη να κατέβεις πολύ νότια, αντί να αρχίσεις αμέσως με στοματικό, καθυστέρησε τα πράγματα παίζοντας την άκρη του πέους του με τη γλώσσα σου καθώς τον χαϊδεύεις από τη βάση προς την κοιλιά λίγο δυνατά. Αυτή η κίνηση θα ερεθίσει και εσωτερικά τις ερωτογενείς ζώνες που σε ενδιαφέρουν, ενώ η κατάσταση δεν θα φτάσει υπερβολικά γρήγορα στο απροχώρητο.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 4:

Στα μάτια, είπα

Όταν κάνεις στοματικό έρωτα στο φίλο σου, νιώθεις κάπως απομακρυσμένη, επειδή το σώμα σου είναι σε ένα σημείο του κρεβατιού, ενώ το δικό του σε άλλο; Για να διατηρήσεις την επαφή σας, κοίτα τον στα μάτια.

Οι περισσότεροι άντρες κρατούν τα μάτια τους ανοιχτά κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και, σύμφωνα με έρευνες, έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που κρατούν οπτική επαφή μαζί τους. Αν σου φαίνεται περίεργο να τον κοιτάς σε κάτι τέτοιες στιγμές, μπορείς να ξεκινήσεις διαφορετικά το σχέδιο «οπτική επαφή». Ενώ το πρόσωπό σου είναι στην ίδια ευθεία με το δικό του, σταμάτα για λίγο να τον φιλάς και κοίταξέ τον στα μάτια. Μη μιμηθείς τα σέξι βλέμματα που έχεις δει σε ταινίες – ο ερεθισμός που φαίνεται στo βλέμμα σου θα κάνει τη δουλειά.

Κατόπιν, ακολουθώντας καθοδική πορεία, όταν φτάσεις στο ύψος του στήθους του κοίτα προς τα πάνω, κράτα τα μάτια σου σταθερά στα δικά του και συνέχισε να τον φιλάς. Η επαφή αυτή εντείνει τον ψυχικό δεσμό, αλλά είναι και πολύ σέξι. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί όλες οι σταρ χαμηλώνουν το κεφάλι και σηκώνουν τα μάτια πριν φωτογραφηθούν;

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 5:

Rolling stone

Αν μέχρι τώρα έχουν πάει όλα καλά και δεν σας έχουν πιάσει νευρικά γέλια, πρέπει να σας έχει έρθει μια φοβερή διάθεση να περάσετε επιτέλους στο κυρίως μενού. Για να διατηρήσετε τον αυθορμητισμό και την πειραματική διάθεση των προκαταρκτικών, βάλτε στόχο να αλλάζετε συχνά στάσεις. Μπορεί να φοβάσαι ότι θα αποσυντονιστείτε, αλλά, πίστεψέ μας, το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό.

Επειδή δεν θα είσαι σε θέση να φτιάξεις πλάνο στάσεων, σου βγάλαμε εδώ ένα ενδεικτικό μενού. Ξεκινήστε με την ιεραποστολική στάση, που είναι πάντα ένα καλό πρώτο πιάτο. Μόλις νιώσεις ότι είστε έτοιμοι να τελειώσετε, άρπαξέ τον και αλλάξτε βάρδιες, έτσι ώστε να βρεθείς εσύ από πάνω. Αν το κρεβάτι σας είναι αρκετά μεγάλο (ή όλο το πάτωμα στρωμένο με χαλί), μπορείτε να το δοκιμάσετε κυλώντας χωρίς να χαθείτε στην πορεία. Ακόμη κι αν δεν το πετύχετε με την πρώτη, θα το καταφέρετε σίγουρα την επόμενη φορά.

Όταν βρεθείτε λίγο πριν τον οργασμό και σε αυτή τη θέση, αλλάξτε ξανά σε «σκυλάκι» ή στο πλάι, με εκείνον από πίσω σου (όχι, αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ξεκολλήσετε για λίγο).

Το ζητούμενο εδώ είναι να φτάνετε στο όριο, να αλλάζετε στάση και φτου κι απ’ την αρχή. Κι επειδή αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα, κάποια στιγμή που θα ξαναβρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο μπορείτε να μείνετε έτσι μέχρι να έρθετε και οι δύο σε οργασμό.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 6:

Double play

Το καλύτερο σημείο του εγκεφαλικού έρωτα είναι ότι δεν τελειώνει ποτέ. Ούτε καν μετά τον οργασμό. Εκεί που προσπαθείτε να πάρετε ανάσα και να σταματήσετε την ταχυκαρδία, εσύ ξαναχάιδεψε το πέος του απαλά και κράτα τον σε εγρήγορση, για να μην τον πάρει ο ύπνος.

Επίσης μπορείς να ξαπλώσεις πάνω του ή να αγκαλιαστείτε στο αγαπημένο «κουταλάκι», φροντίζοντας να διατηρήσετε τη σωματική σας επαφή. Εκείνος θα αρχίσει να σκέφτεται το δεύτερο γύρο και το πέος του θα συμφωνήσει, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις όλα τα καλά της οξυτοκίνης, ορμόνης που φέρνει ηρεμία και χαλάρωση.

Έτσι, πριν καλά καλά το καταλάβετε, θα περάσετε στο δεύτερο γύρο χωρίς να έχει τελειώσει εντελώς ο πρώτος. Και κάπου εκεί θα καταλάβεις πόσο σημαντικό προσόν είναι να είσαι και εγκεφαλικός τύπος.

Εγκέφαλος vs ανεγκέφαλος

Άλλο το αισθησιακό και άλλο το «πού είναι η πόρτα». Αν μπερδεύτηκες, ορίστε μερικές διαφορές.

  • ΝΑΙ: Να ανάψεις ένα δυο κεριά.
  • ΠΟΡΤΑ: Να μπορείς να διακρίνεις τους πόρους του από τα πολλά κεριά.
  • ΝΑΙ: Να αναπνέετε συγχρονισμένα, για να έρθετε πιο κοντά.
  • ΠΟΡΤΑ: Να κρατάς την αναπνοή σου, γιατί κάπου διάβασες ότι αυτό βοηθάει στους έντονους οργασμούς. Το μπλε της Στρουμφίτας δεν ανάβει κανέναν άντρα απ’ όσους ξέρουμε.
  • ΝΑΙ: Να αναβιώσετε τις ένδοξες στιγμές της πρώτης σας φοράς (χωρίς την αμηχανία).
  • ΠΟΡΤΑ: Να ζητήσεις την αναβίωση του καλύτερου έρωτα της ζωής σου – με τον πρώην σου.
  • ΝΑΙ: Να του κάνεις μασάζ που θα έχει και happy end.
  • ΠΟΡΤΑ: Να του βάλεις τόσο λάδι με σανδαλόξυλο, πεύκο, βανίλια που να μυρίζει για μέρες σαν καινούριο αυτοκίνητο.
Προηγούμενο άρθροYamaha Fazer8 και FZ8
Επόμενο άρθροTony MacAlpine – Maximum Security (1987)
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας