Tea: εφαρμογή για τους λάτρεις του τσαγιού

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Tea: εφαρμογή για τους λάτρεις του τσαγιού

Δημοσίευση από Takis »

Μέσα στο χάος των εφαρμογών που κυκλοφορούν στο App Store του iOS υπάρχουν μερικά διαμάντια για συγκεκριμένα γούστα. Ένα από αυτά είναι το Tea που απευθύνεται σε όσους έχουν μια ξεχωριστή σχέση με τα διάφορα είδη τσαγιού. Η προσωπική μου σχέση με το είδος θα έλεγα πως περιορίζεται στα άκρως βασικά, αλλά βλέποντας το βίντεο παρουσίασης του Tea παρασύρθηκα στο να κάνω μία σύντομη έρευνα στο Internet για διάφορες ποικιλίες τσαγιού.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως είναι το πανέμορφο interface του Tea. Μπορεί να μην είναι η εφαρμογή που θα δούμε στα Top 25 γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους δημιουργούς του να το κάνουν eye-candy! Όμορφα χρώματα και εικονίδια που κάνουν τα πάντα κατανοητά συνδυάζονται με όλες τις λειτουργίες που θα ήθελε κανείς σε μία τέτοια εφαρμογή.

Εξερευνώντας το Tea λίγο παραπάνω, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να καταχωρήσει τα είδη τσαγιού που διαθέτει, να υπολογίσει πόσα ακόμα μπορεί να φτιάξει από κάθε γεύση, να κρατήσει σημειώσεις για το καθετί που κάνει και φυσικά να μοιραστεί τις καταχωρήσεις του στο Twitter και στο Facebook. Η τιμή της εφαρμογή είναι 1,59 € και πιστεύω πως είναι ότι πιο ωραίο και πρακτικό κυκλοφορεί σε μια κατηγορία με λίγους και συγκεκριμένους fun.
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”