Οργάνωση παντού και δωρεάν με το wunderlist

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Οργάνωση παντού και δωρεάν με το wunderlist

Δημοσίευση από Takis »

Η οργάνωση εργασιών, εκκρεμοτήτων, υποχρεώσεων και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς πρέπει μάλλον να είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από ότι νόμιζα! Υπάρχουν υπερβολικά πολλά προγράμματα που βασίζονται ακριβώς στο ίδιο concept αλλάζοντας λίγο την τιμή, το interface ή κάτι άλλο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος της οργάνωσης και χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα για να διαχειρίζομαι και να μην ξεχνάω τα πράγματα που έχω να κάνω. Η επιλογή του προγράμματος όμως έγινε μία φορά και από τότε δεν ασχολούμαι πολύ με άλλα παραπλήσια που κυκλοφορούν. Μέχρι να μου τραβήξει την προσοχή κάτι πολύ καλό!

Μέχρι πριν ένα μήνα χρησιμοποιούσα την υπηρεσία Remember The Milk (RTM). Παρόλο που είναι web based εμένα αυτό που με ένοιαζε κυρίως ήταν να συγχρονίζουν οι εργασίες μου μεταξύ των υπολογιστών και του κινητού μου. Χάρη στο iPhone πλήρωσα στο RTM γιατί μέχρι πρότινος την πολυτέλεια του iPhone app την είχαν μόνο τα paying members. Όμορφα κι ωραία όλα αυτά που προσφέρει το RTM αλλά εμένα από την αρχή μου έλειπε μία εφαρμογή που να τρέχει στον Mac μου. Γι' αυτό και είχα τα μάτια μου ανοιχτά σε ότι παρόμοιο κυκλοφορούσε.

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα νέο πρόγραμμα που λέγετε wunderlist. Ομολογώ πως ήμουν λίγο διστακτικός στην αρχή. Ήταν μία νέα εφαρμογή σε ένα τομέα που υπάρχουν υπερβολικά πολλές (και μάλλον καμία δεν κάνει τέλεια τη δουλειά της) και δεν είχε iPhone app! Όμως το interface, οι λειτουργίες που προσφέρει και το ότι είναι δωρεάν όχι μόνο με έκαναν να το εγκαταστήσω, αλλά η δοκιμαστική χρήση που του έκανα έγινε συνήθεια μέχρι που το wunderlist εγκαταστάθηκε μόνιμα στο dock μου!

Το wunderlist είναι άλλος ένας task manager. Όμως καταφέρνει να ξεχωρίζει από τα άλλα γιατί συνδυάζει λειτουργίες που πολλά δεν έχουν και ακόμα και όταν τις βρεις, πρέπει να τις πληρώσεις. Σίγουρα έχει κι αυτό τις ελλείψεις του (λίγες όμως), αλλά για μένα η μεγαλύτερη καλύφθηκε εχθές που εγκατέστησα και την iPhone έκδοση του. Τώρα ο Mac, το PC και το iPhone μου είναι πάντα συγχρονισμένα με τις εργασίες που έχω σε εκκρεμότητα χωρίς να πληρώσω ούτε ένα cent!
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”