Τελικά θα επιβιώσει το Xmarks

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Τελικά θα επιβιώσει το Xmarks

Δημοσίευση από Katerina »

Υπάρχουν μερικές υπηρεσίες στο Internet στις οποίες δημιουργείς ένα λογαριασμό και μετά κατά κάποιο τρόπο τις ξεχνάς. Ίσως να ακούγετε περίεργο και άσχημο αυτό, αλλά στην περίπτωση του Xmarks δεν είναι έτσι γιατί αφορά μία υπηρεσία που κάνει άριστα τη δουλειά της χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Οπότε αν το μόνο που θέλεις είναι να έχεις τα ίδια bookmarks στον Safari του Mac και στον Firefox του PC σου, η υπηρεσία Xmarks είναι απλά ότι καλύτερο.

Βέβαια πριν λίγο καιρό ένα post στο blog της εταιρίας άρχισε να δημιουργεί ακόμα περισσότερο ντόρο. Για όσους δεν ξέρουν, αναφέρομαι στο post που έλεγε ότι η υπηρεσία Xmarks έφτασε στο τέλος της. Αν υπήρχε έστω και ένας που δεν ήξερε τι είναι το Xmarks, εκείνη τη μέρα μάλλον το έμαθε. Ακολούθησαν διάφορα σενάρια για την όλη εξέλιξη και για το αν πραγματικά θα κλείσει η υπηρεσία μέχρι που σήμερα ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα.

Και πάλι μέσω ενός blog post ανακοινώθηκε ότι το LastPass εξαγόρασε το Xmarks και ενώ σκοπεύει να διατηρήσει τα κυρίως χαρακτηριστικά της υπηρεσίας δωρεάν, θα προσθέσει κι άλλα που θα την κάνουν ακόμα καλύτερη με μία μικρή συνδρομή των $12 το χρόνο. Ενώ στην περίπτωση που κάποιος θέλει την Premium έκδοση του Xmarks αλλά και του LastPass, θα μπορούν να τα απολαύσουν πακέτο στα $20 το χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες Premium θα έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές για iPhone και Android για τις δυο υπηρεσίες, προτεραιότητα στην υποστήριξη κτλ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS Software”