Audio-Technica AT2020

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Audio-Technica AT2020

Δημοσίευση από melina »

Γιατί δεν δίνω 5/5 αστέρια σε τούτο το μικρόφωνο; Υπάρχει μόνο ένας λόγος. Μετά από περίπου 40-45 ημέρες κατοχής αυτού, άρχισε να εμφανίζεται ως Generic USB Mic. Αφού έψαξα λίγο, ανακάλυψα ότι αυτό είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα με το μικρόφωνο. Δυστυχώς, αν θέλετε να το διορθώσετε, πρέπει να πληρώσετε για να το στείλετε στην Audio-Technica χωρίς καμία εγγύηση ότι δεν θα σας χρεώσει για την επισκευή. Επίσης, είστε χωρίς μικρόφωνο για ποιος ξέρει πόσο καιρό. Είχα ένα Blue Yeti για περίπου 2 χρόνια πριν συμβεί αυτό.

Ευτυχώς όμως, αυτό το μικρόφωνο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ακόμα και μετά το πρόβλημα του προγράμματος οδήγησης. Για να γνωρίζουν οι αναγνώστες, έχω ήδη δοκιμάσει διαφορετικό καλώδιο και διαφορετικό υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι με το ίδιο το μικρόφωνο. Γνωρίζω ότι αυτό συμβαίνει με μικρόφωνα USB, αλλά θα πρέπει να γίνει μετά από εκτεταμένη χρήση.

Από την καλή, γιατί του έδωσα 4 αστέρια ακόμα και με προβλήματα λογισμικού. Η ποιότητα του ήχου, ακόμη και μετά το πρόβλημα του οδηγού, είναι πολύ ανώτερη από ένα Blue Yeti. Επίσης, είναι πολύ ελαφρύ και προσαρμόζεται εύκολα σε μια βάση μικροφώνου μπουμ χωρίς να το κάνει να πέσει. Λατρεύω ό,τι φτιάχνει η Audio Technica, και ακόμα κι αν αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που φτιάχνουν, είναι το χειρότερο από ένα σωρό υπέροχα προϊόντα.

Αλλά, αν θέλετε να έχετε κάτι που θα λειτουργεί όπως διαφημίζεται περισσότερο, θα πήγαινα με το Yeti ή ένα Rode.


Ενημέρωση κριτικής μετά από παρατεταμένη χρήση

Επεξεργάζομαι αυτήν την κριτική για να δείξω τη δυσαρέσκειά μου με την υποστήριξη της AT. Χρησιμοποιώ αυτό το μικρόφωνο με επιτυχία, παρόλο που το πρόγραμμα οδήγησης USB στο μικρόφωνο πέθανε λίγο μετά τις πρώτες 40 ημέρες ( μόλις πέρασε το παράθυρο επιστροφής. Πρόσφατα προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω με το JamKazam. Το πρόβλημα είναι ότι το JamKazam λέει ότι οι τιμές δεν t ταιριάζει με την είσοδο και την έξοδο. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να εξαναγκαστεί να λειτουργήσει.

Ο χρόνος αλλαγής για την επισκευή του μικροφώνου είναι περίπου 10 ημέρες αφότου η AT λάβει το μικρόφωνο. Αυτό δεν περιλαμβάνει τη ναυτιλία. Εάν το στείλετε το UPS τις επόμενες μέρες, το επισκευάζουν πιο γρήγορα και το στέλνουν πίσω την επόμενη μέρα, αλλά μέχρι να πληρώσω για αυτό το είδος αποστολής, μπορεί κάλλιστα να βάλω αυτά τα χρήματα σε ένα νέο μικρόφωνο όπως ένα Rode ή να επιστρέψω στη χρήση ενός Yeti. Παρόλο που το Yeti δεν είχε την ίδια ποιότητα ήχου, ήταν σαν τούβλο και πέρασε από 2 χρόνια καθημερινής χρήσης πριν αστοχήσει ο ελεγκτής USB. (Είναι και φθηνότερο).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επαγγελματικά Μικρόφωνα”