Garrett 1140680 AT Gold Metal Detector

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Garrett 1140680 AT Gold Metal Detector

Δημοσίευση από Stavroula »

Έκανα πολλή έρευνα για αυτά τα μηχανήματα και διάβασα πολλές κριτικές χρηστών πριν αγοράσω τη δική μου τον περασμένο μήνα. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετούς ανιχνευτές μετάλλων όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είχα ποτέ έναν και θα θεωρούσα τον εαυτό μου αρχάριο ανιχνευτή. Ως εκ τούτου, ήθελα ένα μηχάνημα με εύκολη καμπύλη εκμάθησης, αλλά όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα μιας επαγγελματικής μηχανής. Εγκαταστάθηκα στο AT Gold επειδή ζω πολύ μακριά από τον ωκεανό για να χρειαστώ μια μηχανή αλμυρού νερού και είναι πιο πιθανό να πάω τη μηχανή μου στους πρόποδες της Καλιφόρνια και να κυνηγήσω ψήγματα. Έχει ένα μικρό πηνίο πάνω του, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα να βρω βαθιά νομίσματα στο πάρκο. Μου αρέσει που το μηχάνημα είναι αδιάβροχο έως και 10 πόδια. Τα στοκ ακουστικά ωστόσο δεν είναι αδιάβροχα, FYI - αυτά κοστίζουν περίπου 100 $.

Πλεονεκτήματα:

Λογικό κόστος.
Ψηφιακή οθόνη.
Τέσσερις συχνότητες.
Iron Audio - εξαιρετικά χρήσιμο σε σκουπίδια!
Τα πηνία είναι εναλλάξιμα και μπορούν να αναβαθμιστούν.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας - περίπου 25 ώρες σε 4 μπαταρίες AA.
Διαθέτει προαιρετική αυτόματη ισορροπία εδάφους, χρήσιμη για αρχάριους.
Δύο χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Ελαφρύ και πτυσσόμενο πλαίσιο.

Μειονεκτήματα:

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλμυρό νερό.
Δεν περιλαμβάνεται κάλυμμα πηνίου.
Δεν περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.

Συμβουλές:

Επενδύστε σε έναν καλό φορητό ανιχνευτή ακριβείας, όπως ένα καρότο Garret ή Land or Sea, θα επιταχύνει τον χρόνο αποθεραπείας σας και θα κάνει την εμπειρία σας πολύ πιο ευχάριστη.
seriani
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:41 pm

Δημοσίευση από seriani »

Αυτός είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος ανιχνευτής μετάλλων που είχα ποτέ και είχα τον πρώτο μου το 1971. Οι τρεις λειτουργίες (όλα μέταλλο και δίσκος 1 και δίσκος 2) λειτουργούν εξαιρετικά και αλλάζουν με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού με τον αντίχειρά σας. Ποτέ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε δύο χέρια, όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε μπορούν να γίνουν με το ένα χέρι. Το πηνίο 5x8 είναι το καλύτερο για νομίσματα και μικροαντικείμενα, πολύ καλύτερο από το μεγαλύτερο πηνίο που συνοδεύει το AT pro. Ο λόγος που πήγα με το Gold και όχι το Pro είναι το κόστος του πηνίου, αν υπολογίσετε το κόστος του πρόσθετου πηνίου 5x8, το Gold είναι καλύτερη αγορά! Το μεγάλο πηνίο στο Pro δεν είναι τόσο καλό σε κριτικές όσο το πηνίο 5x8, οπότε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πηγαίνουμε με αυτό το Gold και το κύκλωμα είναι καλύτερο στο χρυσό επίσης, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλμυρό νερό. ..
Έχω ήδη βρέξει τον Χρυσό μου καθώς κυνηγούσα στη βροχή. Δουλευει τελεια. Πολύ ελαφρύ, πολύ μικρό, το λατρεύω.

Θα μπορούσα να προσθέσω ότι αυτός ο ανιχνευτής έχει χειριστήρια που είναι εύκολα κατανοητά αν παρακολουθήσετε το DVD που συνοδεύει τον ανιχνευτή, τα χειριστήρια είναι πιο κατανοητά από τον παλιό μου ανιχνευτή CZ-5 (Fisher). Αυτός είναι ο πρώτος ανιχνευτής που έχω στην κατοχή μου που έχει ένδειξη βάθους και ο πρώτος με "διάκριση εγκοπής", καθώς έχει 3 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας 1. όλα μεταλλικά 2. διαχωρισμό ένα και 3. διαχωρισμό δύο. Η διάκριση δύο έχει την εγκοπή διάκριση. Μπορείτε επίσης να καλέσετε τη διάκριση σιδήρου από 1 έως 40.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”