Razer Kraken X Ultralight Gaming Headset: 7.1 Surround Sound - Lightweight Aluminum Frame - Bendable Cardioid Microphone

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Razer Kraken X Ultralight Gaming Headset: 7.1 Surround Sound - Lightweight Aluminum Frame - Bendable Cardioid Microphone

Δημοσίευση από Anita »

Χρησιμοποιώ αυτά τα ακουστικά για 2 μήνες πριν γράψω αυτήν την κριτική.

Τα ενσύρματα ακουστικά gaming Razer Kraken X είναι τέλεια για την τιμή τους. Η ποιότητα ήχου κατά τη χρήση του εικονικού ήχου surround 7.1 είναι καλή για ορισμένα παιχνίδια που χρησιμοποιούν ήχο surround τουλάχιστον 5.1. (Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά κανάλια ήχου.) Η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική για παιχνίδια.

Η ακύρωση θορύβου είναι σίγουρα εκεί. Υπάρχουν ακόμη και εγκοπές στα ακουστικά για άτομα που φορούν γυαλιά. Δεν φαίνονται, αλλά μπορείτε να αισθανθείτε γύρω σας με το δάχτυλό σας.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιούν υποδοχή 3,5 mm, θα λειτουργούν με χειριστήρια υπολογιστή, Android, Xbox one και PS4 με ήχο και μικρόφωνο. Θα λειτουργήσει ακόμη και για ήχο στον διακόπτη της Nintendo. Περιλαμβάνεται ένα μακρύτερο καλώδιο για υπολογιστή που μπαίνει σε δύο ξεχωριστές θύρες 3,5 mm (μία για ήχο και μία για μικρόφωνο) Ειλικρινά το usb δεν είναι καλύτερο από τις εμπειρίες μου με άλλα ακουστικά. Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί με έναν τροχό στο ακουστικό.

Αυτό που με εξέπληξε ήταν το μικρόφωνο. Έκανα μερικές ηχογραφήσεις και η ποιότητα ήταν εκπληκτική για ένα οικονομικό σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιού. Είναι πραγματικά ένα μικρόφωνο τύπου cardio που δεν λαμβάνει θορύβους φόντου όπως πλήκτρα και μακρινές φωνές. Το χρησιμοποίησα ακόμη και για διαδικτυακά μαθήματα κολεγίου και συμπλήρωσα πόσο καθαρός ακουγόμουν σε μια συνάντηση ζουμ. Μπορεί να γίνει σίγαση με ένα κουμπί εάν χρειάζεται.

Θεωρώ επίσης ότι το ακουστικό είναι αρκετά άνετο. Μπορεί να φορεθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν με ενόχλησαν καθόλου. Είναι ρυθμιζόμενα για να κινούνται πάνω-κάτω, αλλά τα ακουστικά δεν περιστρέφονται, γεγονός που δίνει στα ακουστικά κάποια επιπλέον αντοχή. (A+) Παρόλο που είναι ως επί το πλείστον πλαστικό, δεν αισθάνονται καθόλου φθηνά.

Συνολικά, αυτά πρέπει να τα αγοράσετε αν ψάχνετε για ενσύρματα ακουστικά gaming! Μπράβο Razer!
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Αγόρασα αυτό το ακουστικό τον Δεκέμβριο του 2019, το χρησιμοποιούσα βασικά καθημερινά παίζοντας PS4. Είναι βασικά ένα ακουστικό plug and play. Τα ακουστικά είναι πολύ άνετα. Η μανσέτα ταιριάζει τέλεια στα αυτιά μου. Δεν πονάει μετά από ώρες παιχνιδιών. Ενσωματωμένο μικρόφωνο με καλή ποιότητα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η ποιότητα του ήχου είναι φοβερή. Στην αρχή ήταν λίγο μακριά, αλλά προσάρμοσα τον ήχο του παιχνιδιού και βρήκα ένα γλυκό σημείο για τα ακουστικά. Οι ήχοι βγαίνουν καθαροί. Παίζοντας CODMW μπορώ να ακούω περισσότερα βήματα, να φορτώνω ξανά, μικρές κινήσεις, ο ήχος surround βοηθά επίσης πολύ στο να δείχνει από πού προέρχεται.

Αν ψάχνετε για ένα ακουστικό για υπολογιστή ή PS4, αυτό το ακουστικό αξίζει τα χρήματά σας να αγοράσετε με τη φιλική του τιμή προϋπολογισμού.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”