Rode VideoMic Pro+ Compact Directional On-Camera Shotgun Condenser Microphone

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Rode VideoMic Pro+ Compact Directional On-Camera Shotgun Condenser Microphone

Δημοσίευση από melina »

Αυτό το μικρόφωνο είναι ένα αστείο. Δεν αξίζει 299$ που το πλήρωσα. Παρέλαβα μια ελαττωματική συσκευή και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την μπαταρία λιθίου της. Υπάρχει μια λυγισμένη αιχμηρή επαφή μέσα που δεν επιτρέπει την εισαγωγή αυτής της μπαταρίας. Αν πιέσω την μπαταρία πιο δυνατά, ο ακροδέκτης αρχίζει να λυγίζει ακόμη περισσότερο και αρχίζει επίσης να γρατσουνίζει την μπαταρία και να διεισδύει μέσα από τη θήκη της. Ακόμα και τα κινέζικα μικρόφωνα δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Rode βυθίστηκε τόσο χαμηλά. Επιπλέον, ο ήχος συριγμού είναι τόσο δυνατός σε αυτό το μικρόφωνο. Το μικρόφωνο ακουστικών της Marshall's My Marshall για 100$ προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου από αυτόν τον εξοπλισμό με 300$. Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτή την αγορά. Το αγόρασα για το κανάλι μου στο YouTube, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος αν θα το χρησιμοποιήσω για τα βίντεό μου.
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Αυτό το μικρόφωνο έχει καθαρό ήχο και απίστευτο. Δεν χρειάζεται καν να το συνδέσετε σε ξεχωριστή συσκευή εγγραφής. Εφόσον η κάμερά σας έχει τη δική της είσοδο μικροφώνου, απλώς συνδέστε αυτό το μικρόφωνο απευθείας στην κάμερα. Μόνο μια συμβουλή. Όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα προενισχυτή της κάμερας με το μικρόφωνο, μειώστε την ένταση του μικροφώνου μέχρι τέρμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το 20+ στο μικρόφωνο. Με αυτόν τον τρόπο ο ήχος έρχεται απευθείας από το μικρόφωνο, όχι από την κάμερα για καθαρότερο ήχο χωρίς συριγμό.
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Δημοσίευση από Anita »

Αγόρασα πάρα πολλά μικρόφωνα, ΑΛΛΑ αυτό είναι το καλύτερο που έχω αγοράσει ποτέ. Ανάβει και σβήνει με την κάμερα σας, είναι επαναφορτιζόμενη και μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μπαταρίες αν χρειαστεί! Πρέπει πρώτα να κάνετε τις σωστές ρυθμίσεις και μόλις το κάνετε είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Κυριολεκτικά δεν έχει σφύριγμα (λευκό θόρυβο), όπως αν το κάνει είναι τόσο αχνό. Είναι μόλις εκεί αν ακούω, αλλά 9/10 είναι απλώς η φωνή μου ή δεν υπάρχει ήχος. Αυτό είναι απαραίτητο για βίντεο στο youtube! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ: Σίγουρα στο youtube και ακούστε τον ήχο μόνοι σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επαγγελματικά Μικρόφωνα”