Πως να εξασφαλίσετε αποτελέσματα με το Google Ads

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Πως να εξασφαλίσετε αποτελέσματα με το Google Ads

Δημοσίευση από Stavroula »

Επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Google Ads, για να πετύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους που έχουν θέσει, είτε είναι η εύρεση νέων πελατών, η εξασφάλιση επισκεψιμότητας στον ιστότοπό τους είτε η αύξηση της αναγνωρισιμότητας επωνυμίας.

Μέσω της ενίσχυσης των καμπανιών διαφήμισης, μπορείτε να προβληθείτε στους πελάτες σε διάφορες πλατφόρμες. Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες κορυφαίες στρατηγικές που χρησιμοποιούνται από άλλες επιχειρήσεις με στόχο την επίτευξη της επιτυχίας με το Google Ads.

Το Mumzworld πετυχαίνει απόδοση επένδυσης 300% όσον αφορά τις δαπάνες Google Ads

Το Mumzworld, ένα κατάστημα βρεφικών ρούχων, χρησιμοποίησε το Google Ads σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες αναλυτικών στοιχείων της Google. Αφού αναγνώρισε τις βασικές αγοραστικές συμπεριφορές που επηρεάζουν τις πωλήσεις, όπως προωθήσεις και banner ιστοτόπου, η εταιρεία χρησιμοποίησε αυτά τα insight για τη δημιουργία καμπανιών διαφημίσεων επαναληπτικού μάρκετινγκ. Ο συνδυασμός αυτός είχε ως αποτέλεσμα ραγδαία άνοδο ύψους 128% στα έσοδα από διαφημίσεις ύψους, ενώ η Απόδοση Διαφημιστικής Επένδυσης (ROAS) ανήλθε στο 300%.
Ακολουθούν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις σαν τη δική σας:

Λέξεις-κλειδιά: Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών, για να ανακαλύψετε ποιους όρους αναζήτησης χρησιμοποιούν οι πελάτες σας και πώς μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας.

Τύπος καμπανιών: Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή διαφήμισης με βάση τον στόχο σας, από διαφημίσεις αναζήτησης έως διαφημίσεις βίντεο, για να αφηγηθείτε την ιστορία της επιχείρησής σας.

Στόχευση κοινού: Επεκτείνετε την προσέγγιση των καμπανιών με την καλύτερη απόδοση, βρίσκοντας παρόμοιους πελάτες με τα Παρόμοια είδη κοινού.

Θα τα πούμε στο διαδίκτυο,

Η ομάδα του Google Analytics
Απάντηση

Επιστροφή στο “Google Ads”