Τρομοκράτες πυροβολούν τους παρευρισκόμενους σε υπαίθριο πάρτι στο νότιο Ισραήλ

Απάντηση
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Τρομοκράτες πυροβολούν τους παρευρισκόμενους σε υπαίθριο πάρτι στο νότιο Ισραήλ

Δημοσίευση από petros »

Νωρίτερα το Σάββατο, δεκάδες τρομοκράτες πέρασαν απροσδόκητα από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ.

Οι παρευρισκόμενοι σε ένα υπαίθριο πάρτι κοντά στο Kibbutz Urim στο νότιο Ισραήλ αφηγήθηκαν τρομακτικές στιγμές πυροβολισμών, προκαλώντας την άμεση εκκένωση : "Ακούσαμε πυροβολισμούς και αρχίσαμε να φεύγουμε αμέσως. Είμαστε ακόμα κρυμμένοι."

Νωρίτερα το Σάββατο, δεκάδες τρομοκράτες πέρασαν απροσδόκητα από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ. Φαίνεται ότι κάποιοι έφτασαν στην υπαίθρια συγκέντρωση και εξαπέλυσαν πυροβολισμούς στους ανυποψίαστους παρευρισκόμενους κοντά στο Urim, ένα κιμπούτς που βρίσκεται στο βορειοδυτικό Negev, περίπου 9 χιλιόμετρα από την πόλη Ofakim.

Μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων και βίντεο που προέκυψαν από τη σκηνή απεικονίζουν τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να ασφαλίσουν, με τις δυνάμεις ασφαλείας στη συνέχεια να συνοδεύουν κάποιους σε μια νότια βάση. Υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για την πιθανότητα πολλών θυμάτων.

Ένας από τους παρευρισκόμενους, ο Ντάνιελ, μετέφερε τη φρικτή εμπειρία του στη Walla!: "Μας ειδοποίησε μια "κόκκινη σειρήνα" [προειδοποίηση πυραύλων]. Ακολούθησε χάος, ειδικά με τα οχήματα που προσπαθούσαν να βγουν. Μετά άρχισαν οι πυροβολισμοί και αρχίσαμε να τρέχουμε Εξακολουθούμε να κρυβόμαστε και περιμένουμε τη διάσωση».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στρατός και άμυνα”