Parkbud: εφαρμογή για πάρκινγκ

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Parkbud: εφαρμογή για πάρκινγκ

Δημοσίευση από Takis »

Μου λείπουν οι εποχές που η εύρεση μιας θέσης πάρκινγκ ήταν θέμα λίγων λεπτών. Τώρα όχι μόνο τα λεπτά έχουν μετατραπεί σε ώρες, αλλά βασικό ρόλο στην υπόθεση πλέον παίζει και ο παράγοντας της τύχης. Και σε όλη αυτή την αλλαγή προστέθηκε και η ελεγχόμενη στάθμευση και ήρθε κι έδεσε. Νομίζω πως στη βόλτα μας στο κέντρο μιας πόλης για ένα σύντομο καφεδάκι χωράει ένα app για τις ανάγκες του παρκαρίσματος.

Το Parkbud είναι μία απίστευτα καλοσχεδιασμένη εφαρμογή για το iPhone η οποία αναμφισβήτητα μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις πιθανές ανάγκες γύρω από το πάρκινγκ του αυτοκινήτου σας. Μέσω του GPS η εφαρμογή μαρκάρει ακριβώς που παρκάρατε, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας δείξει στο χάρτη πόσο μακριά είστε από το αυτοκίνητο σας. Φυσικά μπορείτε να τραβήξετε ακόμα και φωτογραφία της τοποθεσίας που παρκάρατε καθώς επίσης και να κρατήσετε σχετικές σημειώσεις. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι και το χρονόμετρο του Parkbud όπου μπορείτε να του δηλώσετε την ώρα για την οποία πληρώσατε στο παρκόμετρο ώστε να σας ειδοποιήσει εγκαίρως.

Ο τρόπος λειτουργίας του Parkbud είναι πραγματικά εξυπηρετικός και μελετημένος στο έπακρο, ενώ τα ηχητικά του εφέ και το πανέμορφο interface το κάνουν ότι καλύτερο υπάρχει στο είδος του. Και το καλύτερο απ' όλα είναι πως αν βιαστείτε λίγο θα το κατεβάσετε και δωρεάν! Ακόμα και αν δεν το χρειάζεστε άμεσα, αξίζει να το προσθέσετε στο app library του iTunes σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”