Sony HXR-NX100

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Sony HXR-NX100

Δημοσίευση από Anita »

Είναι φοβερή βιντεοκάμερα για τους τέσσερις μήνες που το χρησιμοποιώ αδιαλείπτως. Όμως είχε πρόβλημα την πρώτη φορά που τη χρησιμοποιούσε σε εξωτερικό χώρο, αφού δεν εστιάζει σωστά, αλλά νομίζω ότι ήταν η μεγάλη υγρασία που είχα. Την άφησα να ρυθμιστεί για λίγο την επόμενη μέρα πριν την ανάψω και λειτούργησε υπέροχα. Προσπαθείτε να κάνετε περισσότερες χειροκίνητες ρυθμίσεις από το να βασίζεστε στο πλήρες αυτόματο, αλλά αυτό που είναι υπέροχο με αυτήν τη βιντεοκάμερα είναι ότι υπάρχουν μεμονωμένοι δακτύλιοι για εστίαση ζουμ και ίριδα και επίσης ένα κουμπί για την αφαίρεση της αυτόματης λειτουργίας σε καθένα. Ως παράδειγμα, μπορείτε ακόμα να έχετε αυτόματη εστίαση αλλά χειροκίνητο έλεγχο ίριδας. Λατρεύω αυτή τη βιντεοκάμερα.
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Δημοσίευση από melina »

Ήλπιζα ότι αυτή η κάμερα θα θα ήταν αξιόλογη, όπως το βαρύ όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας. Αλλά έχει πάρα πολλούς περιορισμούς, και έπρεπε να το επιστρέψω και απλώς να χαλάσει και να πάρω ένα άλλο Z150.

Η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή και είναι σχετικά εύκολη στη χρήση. Ήμουν πρόθυμος να παραβλέψω ότι έχει σύνθετη έξοδο αντί για SDI και να χρησιμοποιήσω έναν μετατροπέα HDMI σε SDI. Αλλά ώθησα πέρα ​​από το σημείο θραύσης μου όταν ανακάλυψα ότι δεν θα εξάγει σήμα 30p μέσω HDMI. Η κάμερα θα καταγράφει 30p, αλλά δεν θα την εξάγει μέσω HDMI. Άρα είναι άχρηστο στο περιβάλλον παραγωγής μου.

Έτσι, για τη χρήση ζωντανής παραγωγής είναι κάπως μη εκκίνησης. Για όσους κάνουν λήψη και μοντάζ αργότερα, είναι μια χαρά. Αν και θα οδηγούσα κάποιον που αγόραζε αυτήν την κάμερα προς την κατεύθυνση να ξοδέψει λίγο περισσότερο και να πάρει κάτι λίγο πιο ολοκληρωμένο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επαγγελματικές βιντεοκάμερες”