Shure PGA48-XLR

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Shure PGA48-XLR

Δημοσίευση από melina »

Το αγόρασα επειδή ήθελα να έχω μια εγκατάσταση καραόκε στο σπίτι με ημι-χαμηλό προϋπολογισμό χωρίς να θυσιάσω υπερβολική ποιότητα.

Δεν έχω καμία εμπειρία με το πώς υποτίθεται ότι ακούγονται τα κορυφαία (ακριβά) μικρόφωνα, αλλά έχω εμπειρία με το πώς ακούγονται τα άθλια μικρόφωνα. Αναφέρομαι σε αυτά που χρησιμοποιείτε στα τυπικά κορεάτικα καραόκε μπαρ.

Εάν έχετε μια αξιοπρεπή φωνή τραγουδιού (αλλά δεν θα κερδίσετε το American Idol σύντομα), μάλλον ψάχνετε για μικρόφωνα που κάνουν καλή δουλειά στην αναπαραγωγή της φωνής σας χωρίς να σπάσουν τα χρήματα. Πιστεύω ότι αυτό το μικρόφωνο ταιριάζει πολύ καλά σε αυτά τα κριτήρια. Όταν τραγουδάω μέσα από αυτό, νιώθω ότι είναι μια ακριβής (στα αυτιά μου) αναπαραγωγή της φωνής μου και είναι ωραίο να την ακούω. Δεν αισθάνομαι έτσι με φθηνότερα μικρόφωνα χαμηλότερης ποιότητας.

Αποφάσισα επίσης να ενσύρω αντί για ένα οικονομικό ασύρματο μικρόφωνο, επειδή σκέφτηκα ότι περισσότερο από το κόστος που χρειάστηκε για την κατασκευή του μικροφώνου πήγαν στο να ακούγεται καλό, αντί να λειτουργήσει ασύρματα.

Το μικρόφωνο έχει μια πολύ κομψή, επαγγελματική εμφάνιση και αισθάνεται σταθερό και βαρύ. Πίστευα ότι στην αρχή φαινόταν πολύ κοντό/μικρό, αλλά όταν συνδέετε το καλώδιο αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με μικρόφωνο κανονικού μεγέθους.

Έχει και on/off έκδοση. Εάν χρησιμοποιείτε μικρόφωνο για καραόκε, νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. (Υπάρχουν πραγματικά καλοί λόγοι για να αγοράσετε ένα μικρόφωνο χωρίς έκδοση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για ζωντανές εμφανίσεις, μπορείτε να το Google σχετικά με αυτό)

Επίσης, υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτού του προϊόντος που συνοδεύεται από καλώδιο: η έκδοση XLR και η έκδοση 1/4" (QTR). Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιος είναι ο τύπος υποδοχής εισόδου για να αποφύγετε την ταλαιπωρία να χρειαστεί να αλλάξετε it.

Αυτό το μικρόφωνο έχει εξαιρετική αξία εάν:

- φτιάχνετε μια εγκατάσταση καραόκε
- έχετε μια αξιοπρεπή φωνή τραγουδιού και θέλετε ένα μικρόφωνο που ταιριάζει στις ικανότητές σας
- θέλετε μια γεύση ποιότητας χωρίς να ξοδεύετε πολλά
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Δημοσίευση από Anita »

Είναι από την Shure που σημαίνει χωρίς αμφιβολία ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και κατασκευάστηκε με ποιοτικά υλικά. Ωστόσο, έχει ΤΡΟΜΕΡΟ θόρυβο χειρισμού και το ενσωματωμένο παρμπρίζ/ποπ φίλτρο δεν είναι πολύ αποτελεσματικό. Οι φωνές ακούγονται καθαρές και καθαρές, αλλά υπάρχει ένα στατικό-αέρινο-βουητό που συμβαίνει πολύ ελαφρά στο βάθος που είναι αρκετά εκνευριστικό (για μένα τουλάχιστον). Το αγόρασα για συνεντεύξεις στο δρόμο και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τέτοιες λόγω του θορύβου χειρισμού. Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω με αυτό το μικρόφωνο, ίσως το χρησιμοποιήσω στο στούντιο σε μια βάση. Τέλος πάντων, ό,τι κι αν κάνετε, χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο παρμπρίζ/ποπ προστατευτικό και αυτό δεν είναι καλό μικρόφωνο για καταστάσεις στις οποίες πρέπει να το κρατάτε στο χέρι σας. Λατρεύω το Shure και θα είναι πάντα η #1 πηγή μικροφώνου μου, αλλά κανείς δεν μπορεί να παράγει ένα ποιοτικό μικρόφωνο για λιγότερο από $100. Δεν το συνιστώ και είμαι απογοητευμένος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επαγγελματικά Μικρόφωνα”