Frigidaire EFRF696-AMZ

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Frigidaire EFRF696-AMZ

Δημοσίευση από Anita »

Προτού διαβάσετε περαιτέρω, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε αυτόν τον καταψύκτη, ΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ!!! Αυτό είναι το μοντέλο EFRF694 και προσπάθησα πολλές φορές να το καταχωρήσω στον ιστότοπο της Frigidaire, αλλά δεν αναγνωρίζουν το μοντέλο όταν προσπαθούν να το εισάγουν. Επομένως, βάλτε το βάρος στην εταιρεία εκτεταμένης εγγύησης σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα.

Η παράδοση φαινόταν εντάξει, αλλά κατά την αποσυσκευασία του, το επάνω μαύρο αεριζόμενο στήριγμα πίσω πίσω ήταν κατεστραμμένο. Εκτιμώντας τη ζημιά και ότι ο σκοπός του πλαστικού βραχίονα είναι να μην τοποθετήσει τον καταψύκτη κοντά στον πίσω τοίχο, αποφάσισα να μην τον επιστρέψω ΑΝ ο καταψύκτης λειτουργούσε όπως αναμενόταν.

Πριν το βάλω στην πρίζα, το άφησα να καθίσει όρθιο για μερικές ώρες, ώστε σε περίπτωση που ήταν στο πλάι πριν το παραλάβω, το ψυκτικό θα επέστρεφε στον σωστό προσανατολισμό του.

Επίπεδο στον προβλεπόμενο χώρο του, το έβαλα στην πρίζα με θερμόμετρο κατάψυξης μέσα και έλεγξα τη θερμοκρασία μετά από 25 λεπτά... 10 βαθμούς. Μετά από 1 ώρα, 0 βαθμοί. Αργότερα φόρτωσα την κατάψυξη με κρέατα και άλλα κατεψυγμένα είδη (ωραίος εσωτερικός χώρος - πολύ πιο εύκολο να οργανωθεί από έναν καταψύκτη τύπου στήθους όπου είναι δύσκολο να το δεις/να βρεις). Μετά από περίπου 9-10 ώρες, η εσωτερική θερμοκρασία είναι μείον 5 βαθμούς.

Πέρα από την πίσω ζημιά που ανέφερα, τώρα έχω παρατηρήσει ένα πολύ μικρό ντινγκ στην μπροστινή πόρτα. Τόσο η πίσω ζημιά όσο και το χτύπημα της μπροστινής πόρτας εμφανίστηκαν προφανώς κατά τη διάρκεια της αποστολής... Το ένα πολύ εμφανές και το άλλο δεν κάνει πολλά. Το κουτί αποστολής είναι από χαρτόνι και σίγουρα δεν είναι αρκετά παχύ. Υπήρχε προστασία από φελιζόλ σε κάθε γωνία, αλλά λεπτή και προφανώς σχεδιασμένη για να σταθεροποιεί τον καταψύκτη στην αποστολή, όπως και τα επάνω και κάτω κομμάτια φελιζόλ. Δεν είναι αρκετά καλό για να προστατεύει τον καταψύκτη κατά τη διάρκεια του κανονικού χειρισμού και σίγουρα δεν είναι αρκετά καλό εάν η αποστολή γίνει λίγο δύσκολη.

Λοιπόν 2 πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

1 - Λάβετε την εκτεταμένη εγγύηση - Δεν υπάρχει προφανής τρόπος εγγραφής στη Frigidaire***
2 - Μπορεί να υπάρχει κάποια ζημιά κατά τη μεταφορά και θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να διατηρήσετε τον καταψύκτη ή να τον επιστρέψετε. Εάν λειτουργεί καλά και μπορείτε να ζήσετε με την εμφάνιση, κρατήστε το καθώς η αντικατάσταση μπορεί να είναι πολύ χειρότερη.

***Από ό,τι μπορώ να προσδιορίσω διαβάζοντας το εγχειρίδιο που περιλαμβάνεται, πιστεύω ότι αυτός ο καταψύκτης κατασκευάστηκε στον Καναδά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καταψύκτες”