Bounty Hunter TK4 Tracker IV Metal Detector

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Bounty Hunter TK4 Tracker IV Metal Detector

Δημοσίευση από Stavroula »

Λατρεύω απόλυτα αυτή τη συσκευή. Το αγόρασα ως δώρο για να το χρησιμοποιήσει ο πατέρας μου ενώ βρισκόταν σε ένα παραλιακό σπίτι στη Φλόριντα για το χειμώνα. Κατά την επίσκεψή μας το χρησιμοποιήσαμε αρκετά και στην πραγματικότητα βρήκαμε πολύ μέταλλο (βλ. εικόνα). Συνολικά τίποτα δεν έχει αξία, αλλά ήταν ο πρώτος χρήστης, οπότε η εύρεση οτιδήποτε ήταν διασκεδαστική, καθώς και σίγουρα υπάρχει μια καμπύλη εκμάθησης.

Πλεονεκτήματα

- Αυτή η συσκευή είναι πολύ εύκολη στη χρήση -
Βρέθηκε μέταλλο τουλάχιστον 18" κάτω από την επιφάνεια στην άμμο, επομένως φαίνεται ακριβής -
Πολύ ελαφρύ και ρυθμιζόμενο -
Δεν είναι ακριβό και αρκετά καλά κατασκευασμένο για την τιμή - Η
μπαταρία εξακολουθεί να λειτουργεί μετά από πολλές ώρες χρήση

Μειονεκτήματα -
Απαιτεί μερικές απλές τροποποιήσεις για την αποφυγή ψευδών θετικών

Εμπειρία πρώτης χρήσης

Χρειάστηκαν μερικά ταξίδια περπατώντας στην παραλία για μερικές ώρες για να συνηθίσουμε πώς λειτουργεί και πώς να το διαμορφώσετε και να το χρησιμοποιήσετε βέλτιστα. Το πρώτο ταξίδι έξω είχαμε πολλά ψευδώς θετικά και ήταν ελαφρώς απογοητευτικό. Αλλά μετά από λίγο καιρό γινόταν όλο και πιο εύκολο να βρω πράγματα. Δεν βρήκαμε τίποτα αξιόλογο, αλλά βρήκαμε πολλά μεταλλικά αντικείμενα τόσο μικρά όσο ένα δακτύλιο έλξης από ένα κουτί θαμμένο 4" στην άμμο.

Συμβουλές

-Αν κατά λάθος αγγίξετε το έδαφος ενώ σκουπίζετε μπρος-πίσω, έστω και πολύ ελαφρά, συχνά εκπέμπουν έναν ψευδώς θετικό τόνο. Θα έχετε την αίσθηση όταν συμβεί αυτό.
-Αν πέσει άμμος ή βρωμιά στο επάνω μέρος του άκρου του ανιχνευτή μετάλλων που σκουπίζετε πάνω από το έδαφος, συχνά θα δώσει πολύ περισσότερα ψευδώς θετικά.
-Αν μόλις ξεκινάτε, μην περιμένετε να βρείτε χρυσό και κυρίως μην το διαμορφώσετε μόνο για χρυσό/ασήμι. Θα απογοητευτείτε γρήγορα.

Εάν είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις pοιες είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις, θα συνιστούσα τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

1 - Ρυθμίστε την ευαισθησία (αριστερό πόμολο) στη θέση 3 η ώρα. Οποιαδήποτε υψηλότερα και ψευδώς θετικά είναι κοινά. Πιο χαμηλά μπορεί να χάσετε πράγματα.
2 - Ρυθμίστε τον διακόπτη εναλλαγής στα δεξιά στο κέντρο (όλα μεταλλικά) για να μάθετε πώς να τον χρησιμοποιείτε.
3 - Ρυθμίστε το διακόπτη δίσκου/εγκοπής στη θέση 12 η ώρα.
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Δημοσίευση από melina »

Είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος με αυτό το πράγμα. Το αγόρασα για έναν σκοπό, οπότε μπορώ να μιλήσω μόνο γι' αυτό. Όταν δημιουργήσαμε το ακίνητό μας για να χτίσουμε το σπίτι μας σε μια αγροτική περιοχή, έπρεπε να έχουμε γραμμές νερού και καλώδια που περνούσαν μέσα από μερικά δέντρα. Ήταν μεταξύ 6 και 10 χρόνια πριν. Όταν το κάναμε, σκεφτόμουν μπροστά (νόμιζα) και σημείωσα τις γραμμές με Survey Marking Whiskers.
Αλλά με την πάροδο του χρόνου, βρωμιά, γρασίδι, φύλλα, σάπια φύλλα και άχυρο πεύκου τα έθαψαν, και όποια δεν θάφτηκε υπέφερε από το υπεριώδες φως του ήλιου που έκανε τις πλαστικές κορυφές των μουστακιών εύθραυστες, και έτσι οι κορυφές διαλύθηκαν. Σταδιακά, ανακάλυψα, δεν μπορούσα πλέον να καταλάβω πού ήταν οι γραμμές μου.

Σήμερα - μετά από μία ή δύο μικρές προπονήσεις, βγήκα με το Bounty Hunter TK4 και βρήκα ΟΛΟΥΣ τους δείκτες μου. Ήλπιζα ότι θα έβρισκε (και προφανώς το βρήκε) το μεγάλο καρφί που παρέμενε κάτω από την επιφάνεια, 4 έως 10" κάτω από την επιφάνεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να είχα εντοπίσει αυτές τις γραμμές χωρίς ανιχνευτή μετάλλων. Άλλοι ανιχνευτές μπορεί να τις βρήκαν ; μπορεί να τα βρήκα καλύτερα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι - αυτό έκανε ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν να κάνει και έτσι πλήρωσε από μόνο του σε λίγες ώρες χρήσης! Οτιδήποτε άλλο κάνω με αυτό είναι σάλτσα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι χρήσιμο με άλλους τρόπους και διασκεδαστικό επίσης. Ψάχνοντας το τελευταίο σκέλος των γραμμών νερού, πήρα ένα ping όπου με έκπληξη βρήκα ένα. Οπότε άλλαξα στη λειτουργία διάκρισης ... Έπιασα ένα ΧΑΜΗΛΟ έντονο buzz. Το εγχειρίδιο λέει ... νικέλιο ή GOLD! Θα σκάψω σε αυτό το μέρος αργότερα. Ποιος ξέρει - μπορεί να πληρώσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον εαυτό του! ΧΑΧΑΧΑ!

Επίσης, FYI, βρήκα τη μία σιδερένια ράβδο έρευνας για μια γωνία ιδιοκτησίας που ήταν κοντά στο σημείο που δούλευα και ήταν σφυρηλατημένη κάτω από το επίπεδο του εδάφους σε μια τάφρο. (Ήξερα περίπου πού ήταν).

Μερικά ακόμη τεχνικά στοιχεία: Είναι ελαφρύ. ευχείριστος. Είναι εύκολο να λειτουργήσει? το εγχειρίδιο είναι σαφές. Είμαι για πρώτη φορά χρήστης ανιχνευτή μετάλλων και νιώθω αρκετά ικανός με αυτόν ήδη για βασική χρήση. Είναι αρκετά εύκολο να συναρμολογηθεί, αν και με απασχολεί λίγο, όπως ανέφεραν ορισμένοι, η διασταύρωση του κάτω στελέχους για την αναζήτηση πηνίου είναι πλαστική, με ένα ραβδωτό πόμολο.

Εάν τα εξαρτήματα αντικαθίστανται εύκολα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά, μπορεί να είναι ένας αδύναμος κρίκος που βυθίζει ολόκληρο το πλοίο. Δεν είμαι κυνηγός θησαυρού (ακόμα), επομένως αυτό μπορεί να μην περιέχει όλα τα πράγματα που θα σας ενδιέφεραν, αλλά είχα διαβάσει μερικές ερωτήσεις που με έκαναν σχετικά με το είδος των ενδιαφερόντων που είχα με τον εντοπισμό ράβδων έρευνας κ.λπ., έτσι αποφάσισα να κάνουμε μια ανασκόπηση από αυτή την οπτική.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”