BENGOO G9000 Stereo Gaming Headset for PS4 PC Xbox One PS5 Controller, Noise Cancelling Over Ear Headphones

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

BENGOO G9000 Stereo Gaming Headset for PS4 PC Xbox One PS5 Controller, Noise Cancelling Over Ear Headphones

Δημοσίευση από Stavroula »

Το πήρα βιαστικά όταν χρειαζόμουν ένα νέο ακουστικό. Εκ των υστέρων, λίγη περισσότερη έρευνα θα με είχε πάρει κάτι άλλο. Ως προπομπός της κριτικής θεωρώ ότι αξίζει να σημειωθεί ότι είμαι πολύ σκληρός με τα περιφερειακά ήχου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά συνήθως μου κρατούν περίπου 6 μήνες ανεξάρτητα από την ποιότητα και την τιμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέγω να αγοράζω σε φθηνότερη τιμή πιο συχνά και όχι σε high-end λιγότερο συχνά.

Πλεονεκτήματα:

- Η τιμή για την ποιότητα είναι εξαιρετική
- Αξιοπρεπής ήχος ηχείου/μικροφώνου
- Καλώδιο καλής ποιότητας με μήκος τουλάχιστον 6 ιντσών
- Κάθεται άνετα στην κεφαλή
- Στερεοφωνικό/μικρόφωνο για διαχωρισμό στερεοφωνικού και μικροφώνου που περιλαμβάνεται
- Ενσωματωμένος διακόπτης σίγασης μικροφώνου και ρύθμιση έντασης ήχου

Μειονεκτήματα:

- Το USB είναι μόνο μια πηγή τροφοδοσίας για τα μπλε φώτα στα ακουστικά (είναι λίγο παραπλανητικό στις χρήσεις του, αλλά αν το είχα ερευνήσει λίγο περισσότερο, θα το είχα ανακαλύψει πριν από την αγορά)
Το κουμπί σίγασης και έντασης σε σειρά θα ήταν καλύτερα και με ένα κουμπί απολαβής μικροφώνου
. Τείνει να ιδρώνει λίγο το κεφάλι μου (Έχω μακριά μαλλιά και ζω στο Νότιο Τέξας, ΗΠΑ. Επομένως, είναι δύσκολο να βρω ακουστικά που να μην το κάνουν αυτό, αλλά και πάλι κάτι έχετε υπόψη σας)
- Το σετ μικροφώνου-ακουστικού λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο (Η παραδοσιακή δεξιά και αριστερή πλευρά επιβάλλεται από το ότι το μικρόφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με έναν τρόπο. Ξέρω ότι είμαι μειοψηφία, αλλά μου αρέσει το μικρόφωνο στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού μου )

Οπότε αξίζει τα λεφτά του, αλλά αν ψάχνετε για ακουστικά υψηλής ποιότητας δεν είναι αυτό. Ξέρω ότι τα μειονεκτήματά μου ήταν λίγο επιλεκτικά και δεν θέλω να πιστεύει κανείς ότι μετανιώνω για αυτήν την αγορά. Ήξερα ότι έβρισκα μια γρήγορη λύση στο να χρειαζόμουν ένα ακουστικό και ειλικρινά πήρα περισσότερα από όσα έψαχνα. Ο φωτισμός USB, αν και εντελώς άχρηστος, είναι μια δροσερή προσθήκη. Ο μόνος λόγος που δεν μπήκε στην ενότητα των πλεονεκτημάτων είναι επειδή, εκτός και αν θέλετε να φαίνεστε cool στο stream, είναι χαμένοι πόροι.

Λοιπόν, ναι. Εάν θέλετε ένα ακουστικό καλής ποιότητας σε καλή τιμή, αυτό είναι υπέροχο για εσάς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”