BENGOO V-4 Gaming Headset for Xbox One, PS4, PC, Controller, Noise Cancelling Over Ear Headphones

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

BENGOO V-4 Gaming Headset for Xbox One, PS4, PC, Controller, Noise Cancelling Over Ear Headphones

Δημοσίευση από Stavroula »

Πολύ καλό ακουστικό. Το χρησιμοποιώ για το xbox One και συνδέεται απευθείας στο χειριστήριό μου (πρέπει να έχει ελεγκτή xbox που να έχει θύρα aux). Είναι αρκετά άνετο. Το μαξιλάρι για την κορυφή του κεφαλιού σας είναι ωραίο και απαλό, όπως και τα μαξιλάρια γύρω από το αυτί. Κάποιος ανέφερε ότι οι κηλίδες στο αυτί είναι λίγο ρηχές, πράγμα που είναι αλήθεια ότι τα αυτιά μου αγγίζουν αλλά ελάχιστα. Δεν σκέφτομαι αρκετά για να με νοιάζει ή να αρχίσω να το νιώθω πάρα πολύ. Μεταλλικό σχέδιο γύρω από το μεγαλύτερο μέρος του, ώστε να φαίνεται στιβαρό. Το μικρόφωνο ανεβαίνει και κατεβαίνει αλλά και λυγίζει προς το στόμα σας εάν χρειάζεται. Οι φίλοι μου λένε ότι η φωνή μου είναι πολύ καθαρή, κάτι που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο ήχος surround λειτουργεί, μπορώ να ακούσω αυτά τα βήματα στα δεξιά ή αριστερά μου στο FortNite. Το μέγεθος είναι λίγο στο μεγαλύτερο μέγεθος, δεν είναι μικρό σετ μικροφώνου-ακουστικού, αλλά έχω ένα μικρό/μεσαίο κεφάλι και λειτουργεί καλά για μένα. Συνολικά,
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Δημοσίευση από Anita »

Πρόσφατα έλαβα δώρο το Xbox One X. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα χρειαζόταν ένα ακουστικό/μικρόφωνο παιχνιδιών με ένα μόνο plug-in για να συνδεθούν τα ακουστικά και το μικρόφωνο στο χειριστήριο. Ένας φίλος που έχει ένα, μου συνέστησε αυτό το ακουστικό και τι υπέροχη σύσταση ήταν. Το άλλο κόκκινο ακουστικό παιχνιδιών με δύο βύσματα κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από αυτό... και μου αρέσει πολύ αυτό το ακουστικό. Ούτε το κόκκινο άναψε. Για την τιμή, αυτό το ακουστικό, μπορεί να είναι λίγο καλύτερο! Επιπλέον...έχει ένα όμορφο μπλε φως LED που σας δίνει αυτό το "λίγο επιπλέον" όταν πρόκειται για gaming. Μου αρέσει πολύ αυτό το ακουστικό και θα το συνιστούσα σε όλους τους φίλους μου. Αυτό το ακουστικό/μικρόφωνο παιχνιδιών έχει λίγο βάρος. Η άνετη επένδυση του για το κεφάλι και τα αυτιά, το κάνει πιο ελαφρύ από ό,τι είναι. Το καλώδιο για το μικρόφωνο και το καλώδιο για το βύσμα USB που λειτουργεί τα φώτα είναι μακρύ. Πιστεύω ότι είναι περίπου 6 πόδια. Μερικοί άνθρωποι παραπονέθηκαν ότι αυτό ήταν πολύ μεγάλο. Ο ίδιος διαπίστωσα ότι πάτησα κατά λάθος το καλώδιο όταν κυκλοφορούσα. Για μένα όμως, είναι απλώς θέμα να συνηθίσω το μακρύ καλώδιο. Εγώ ο ίδιος προτιμώ αυτό το μήκος. Υπάρχει ρυθμιστής έντασης στο καλώδιο, μαζί με διακόπτη on/off για το μικρόφωνο. Με αυτό το ακουστικό/μικρόφωνο... είναι ανοιχτό το παιχνίδι!

Ενημέρωση: Χρησιμοποιώ αυτό το ακουστικό εδώ και δύο μήνες. Λειτουργεί ακόμα υπέροχα. Τα καλώδια είναι ακόμα καλά, τα φώτα εξακολουθούν να λειτουργούν και είναι άνετο στη χρήση. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού έχει γίνει το νούμερο ένα μου, πηγαίνετε στα ακουστικά/μικρόφωνο παιχνιδιών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”