Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Wireless Gaming Headset

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Wireless Gaming Headset

Δημοσίευση από Stavroula »

Τα αγόρασα κατά την προετοιμασία της αναβάθμισης του υπολογιστή παιχνιδιών που έχω, και πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στο gaming laptop μου. Η ποιότητα του ήχου είναι πραγματικά καλή. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι τα μπάσα είναι κάπως χαμηλά. Ωστόσο, το ακουστικό έχει 4 διαφορετικές λειτουργίες. Βρήκα ότι η λειτουργία 2 έχει περισσότερα μπάσα. Το ακουστικό λάμπει πραγματικά στο μικρόφωνο και την άνεσή του. Το μικρόφωνο είναι πραγματικά λίγο ΠΟΛΥ καλό. Θα συνιστούσα να κατεβάσετε κάποιο λογισμικό ακύρωσης θορύβου. Αν αφήσω την πόρτα μου ανοιχτή, ακούω συζητήσεις στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Το να μην υπάρχει ενσωματωμένο λογισμικό ακύρωσης θορύβου μπορεί να είναι μειονέκτημα για μερικούς ανθρώπους, αλλά μου αρέσει γιατί τότε μπορείτε να επιλέξετε πόση ακύρωση θορύβου θέλετε. Έχω μεγάλο κεφάλι και μπορώ να τα φοράω με τα γυαλιά και το καπέλο μου. Κατώτατη γραμμή: αυτό είναι ένα πολύ ωραίο ακουστικό εάν χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές ασύρματο ακουστικό για κονσόλα ή υπολογιστή. Κρατώ ένα αστέρι μακριά λόγω του μικροφώνου, του μπάσου, και αυτή είναι η δεύτερη μέρα μου μαζί τους. Δεν ξέρω τι είναι η μακροζωία.
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Δημοσίευση από melina »

Το συγκεκριμένο headset ακουστικών αντικατέστησαν ένα ενσύρματο ζευγάρι ακουστικών Turtle Beach που είχα εδώ και χρόνια!

Η ιδέα της ασύρματης σύνδεσης είναι καλή, αλλά χρειάζεται κάποια βελτίωση, καθώς είναι λίγο μπερδεμένο. Μου πέφτουν σήματα κατά καιρούς.
Εδώ είναι ο εύκολος τρόπος για να τα περιγράψετε.

Πλεονεκτήματα: Εξαιρετικά καλό για gaming στην αρένα της ευαισθησίας του ήχου... Το "super human" λειτουργεί πολύ καλά!
Μειονεκτήματα: σύνδεση με λάθη, τρομερά άβολα μετά από περίπου μία ώρα, κοινώς γνωστά ως ακουστικά "C-Clamp".

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αξιοθρήνητη, μην περιμένετε να τα σηκώσετε και να τα βάλετε την επόμενη μέρα μετά από μια πλήρη φόρτιση την προηγούμενη μέρα...οι δικοί μου ήταν νεκροί. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης ή απλά παραμένουν αναμμένα έως ότου εξαντληθεί η μπαταρία, αλλά όχι κουκούλα. Οι μεγαλύτερες χελώνες μου σβήνουν μετά από λίγα λεπτά "χωρίς ήχος"

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τα συνεχή προβλήματα σύνδεσης. Από 10 εκατοστά μακριά, αφού ΑΠΟΤΥΧΑΝ να συνδεθούν με τον υπολογιστή, κάτι που είναι πολύ λυπηρό και κακό για ένα νοικοκυριό γεμάτο ρολόγια που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία Blue Tooth που λειτουργούν από κάθε άκρη του σπιτιού χωρίς προβλήματα.

Τα έβαλα σε κουτί και τα έστειλα πίσω. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”