Κάμερες μελισσοκομίας

Απάντηση
dimitris
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Απρ 16, 2022 6:55 pm

Κάμερες μελισσοκομίας

Δημοσίευση από dimitris »

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα σκέφτομαι να παραγγείλω μια κάμερα μελισσοκομίας για φύλαξη στάβλου και χωραφιού, λογω που εκει δεν εχω ιντερνετ και ρευμα...Βρηκα μια με 270 ευρω που εχει ανιχνευτη κινησης και σου στέλνει μμς ή μήνυμα στο μειλ..Τι λετε αξιζει ή θα με χρεωνει χωρις λογο πιάνοντας την κίνηση πχ φυλλων δεντρων κτλ. Τα στοιχεια της αναλυτικα ειναι Clever SecurityCam™ – Αυτόνομη κάμερα μπαταρίας HD 20MP κρυφή με SIM- Ελληνικό Μενού – Αδιάβροχη IP 65 με αυτονομία ως 4 μηνες – Αποστολή MMS/Email μέσω δικτύου GSM/MMS- Ανίχνευση κίνησης – Νυχτερινή όραση – Δέχεται Εντολές με SMS – Κάμερα κτηνοτρόφων- Κυνηγών – Μελισσοκομίας Εργοταξίων Την εχει χρησιμοποιήσει καποιος άλλος και εχει μείνει ευχαριστημένος?
Giannis
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Κυρ Απρ 10, 2022 4:24 pm

Δημοσίευση από Giannis »

Σχεδόν όλες οι κάμερες παρακολούθησης σε αυτά τα χρήματα που ανέφερες διαθέτουν ρυθμίσεις προκειμένου να το προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες, Σαφώς το συγκεκριμένο μοντέλο που ανέφερες αξίζει τα λεφτά του, αλλά Βέβαια υπάρχουν και καλύτερες λύσεις οι οποίες κοστίζουν περισσότερο. Ωστόσο με τη συγκεκριμένη κάμερα μπορείς να κάνεις μία χαρά τη δουλειά σου.

Δυστυχώς το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τη κάμερα ανιχνεύει εύκολα τις κινήσεις από τα κλαδιά των δέντρων.

Ωστόσο σε συνιστώ να μιλήσεις με το κατάστημα που πρόκειται να αγοράσεις τη συσκευή ώστε να σου εξηγήσει λεπτομερώς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ρυθμίσεις σωστά το σύστημα και να μην κάνεις κάποιο λάθος και να σε χρεώνει για παράδειγμα με άσκοπα sms.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κάμερες Παρακολούθησης”