Η Billie Eilish έκανε αναφορά έκπληξη στον Johnny Depp σε συναυλία στο Μάντσεστερ

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Η Billie Eilish έκανε αναφορά έκπληξη στον Johnny Depp σε συναυλία στο Μάντσεστερ

Δημοσίευση από Tania »

Η Billie Eilish εξέπληξε τους θαυμαστές κάνοντας αναφορά στην πρόσφατη δίκη του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συντρόφου Amber Heard ενώ βρισκόταν στη σκηνή στη συναυλία της στο Μάντσεστερ χθες το βράδυ (7 Ιουνίου).

Η ποπ σταρ έκανε την πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις στο AO Arena το βράδυ της Τρίτης. Οι παραστάσεις σηματοδοτούν την έναρξη της περιοδείας της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία αργότερα θα κατευθυνθεί στο Λονδίνο, τη Γλασκώβη και το Μπέρμιγχαμ.

Παράλληλα με επιτυχίες όπως το Bad Guy και το Happier Than Ever, η Eilish παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι με τον αδερφό της και συν-σεναριογράφο Finneas O'Connell.

Το ζευγάρι κάθισε σε δύο σκαμπό ενώ ο Finneas έπαιζε ακουστική κιθάρα για το ακυκλοφόρητο μελαγχολικό τραγούδι, το οποίο ονομάζεται TV. «Δεν έχουμε παίξει ένα νέο τραγούδι ζωντανά πριν κυκλοφορήσει από το 2017 ή το 2018», είπε στο πλήθος. "Αυτό είναι ένα που μόλις γράψαμε και θέλαμε απλώς να παίξουμε για εσάς."

Με τον Finneas να χτυπά αργά την κιθάρα και μερικές φορές να ενώνεται με την αδερφή του, ο Eilish τραγουδά: «Τι νόημα έχει τίποτα, όλοι οι φίλοι μου λείπουν ξανά, αυτό συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι».

Στη συνέχεια, το τραγούδι φάνηκε να αναφέρεται σε πρόσφατα γεγονότα στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της δίκης του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κατά της πρώην συντρόφου Amber Heard. «Το Διαδίκτυο έχει τρελαθεί βλέποντας αστέρες του κινηματογράφου σε δίκη, ενώ ανατρέπουν τον Roe v Wade», τραγούδησε η Eilish, με βρυχηθμούς έγκρισης από το κοινό.

Η παράσταση AO Arena σηματοδοτεί την πρώτη συναυλία της Eilish στην Αγγλία από τότε που έπαιξε στο φεστιβάλ Reading το 2019. Η 20χρονη αναμένεται επίσης να γίνει πρωτοσέλιδο στο φετινό φεστιβάλ Glastonbury αργότερα αυτόν τον μήνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”