Kali Linux: Διάφοροι τρόποι να κερδίσεις τα χρήματα

Απάντηση
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Kali Linux: Διάφοροι τρόποι να κερδίσεις τα χρήματα

Δημοσίευση από petros »

Το Kali Linux είναι μια διανομή που βασίζεται στο Debian και περιέχει εκατοντάδες εργαλεία που χρησιμοποιούνται για δοκιμές διείσδυσης, ψηφιακή εγκληματολογία και έλεγχο ασφαλείας. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα μεταξύ ηθικών χάκερ και ερευνητών ασφάλειας. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε πώς να κερδίσετε χρήματα με το Kali Linux.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το Kali Linux. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι οι εξής:

1. Πουλήστε τις δεξιότητές σας στο Kali Linux:

Εάν είστε καλοί στη χρήση εργαλείων Kali Linux, μπορείτε να πουλήσετε τις δεξιότητές σας σε εταιρείες ή ιδιώτες που τις χρειάζονται. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ανεξάρτητων επαγγελματιών όπου μπορείτε να βρείτε εργασίες που σχετίζονται με το Kali Linux.

2. Δημιουργήστε και πουλήστε εκπαιδευτικά προγράμματα Kali Linux:

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με το Kali Linux είναι να δημιουργήσετε και να πουλήσετε εκπαιδευτικά προγράμματα Kali Linux. Αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή εκπαιδευτικών βίντεο, ηλεκτρονικών βιβλίων ή ακόμη και διαδικτυακών μαθημάτων.

3. Δημιουργία και πώληση εργαλείων Kali Linux:

Εάν έχετε δημιουργήσει κάποια προσαρμοσμένα εργαλεία ή σενάρια για το Kali Linux, μπορείτε να τα πουλήσετε στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τέτοια εργαλεία.

4. Πουλήστε το διαμορφωμένο σύστημα Kali Linux σας:

Εάν έχετε ένα σύστημα Kali Linux που είναι πλήρως διαμορφωμένο και έτοιμο για χρήση, μπορείτε να το πουλήσετε online. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα για άτομα που δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις να δημιουργήσουν το δικό τους σύστημα Kali Linux.

5. Προσφέρετε υπηρεσίες Kali Linux:

Εάν είστε καλοί στη χρήση του Kali Linux, μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε εταιρείες ή ιδιώτες που τις χρειάζονται. Μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες όπως δοκιμές διείσδυσης, ψηφιακή εγκληματολογία ή ακόμα και έλεγχος ασφαλείας.

Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με το Kali Linux. Εάν έχετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα με το Kali Linux.

Το Kali Linux περιλαμβάνει πάνω από 600 εργαλεία για την αξιολόγηση τρωτών σημείων, την ανάλυση της κυκλοφορίας του δικτύου και την αναφορά περιστατικών hacking στην αστυνομία. Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των δοκιμών διείσδυσης, είναι σημαντικό να πληρώσετε τόσο για μια γραπτή αναφορά όσο και για την ίδια τη δοκιμή. Οι χάκερ μπορούν να κερδίσουν 5.000 $ ανά ιστότοπο. Σε ένα χρόνο από τώρα, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αναμένεται να αποφέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Το Kali Linux είναι μια πλατφόρμα Linux που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ηθικής εισβολής και δοκιμών διείσδυσης. Το Kali Linux, το οποίο εκτελείται στο Debian, συνοδεύεται από μια πληθώρα εργαλείων δοκιμής διείσδυσης. Οι χάκερ στις Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζουν μέσο ετήσιο μισθό 168.948 $, με μισθούς που κυμαίνονται από 35.160 $ ​​έως 786.676 $ ετησίως.

Γιατί οι χάκερ χρησιμοποιούν Kali Linux;

Ναι, οι χάκερ χρησιμοποιούν το Kali Linux επειδή είναι μια διανομή που βασίζεται στο Debian που συνοδεύεται από εκατοντάδες εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ηθική παραβίαση, δοκιμές διείσδυσης και εγκληματολογία.

Για τους προγραμματιστές, το Kali Linux θεωρείται μια από τις καλύτερες ασφαλείς επιλογές διανομής. Όπως και με το Tails, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το λειτουργικό σύστημα για αναπαραγωγή ζωντανών CD και USB sticks. Μετά τη χρήση ενός χρήστη, το σύστημα δεν αφήνει ίχνη που ενδέχεται να αποκαλύψουν προσωπικές πληροφορίες. Το Kali Linux είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στη διανομή Linux και στην κοινότητα OpenJDK. Το λειτουργικό σύστημα Kali Linux δεν είναι μόνο δωρεάν και βολικό, αλλά περιλαμβάνει επίσης πάνω από 600 εργαλεία που σχετίζονται με την ασφάλεια. Οι χάκερ το επιλέγουν επειδή το GitHub παρέχει έναν πλούτο κώδικα για το Kali Linux που ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει. Στους χάκερ παρέχεται απόλυτη ηρεμία με το πλήρες φάσμα των επιλογών κάτω από τον πυρήνα.

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή, προσαρμόσιμη διανομή Linux που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάλυση δικτύου και δοκιμές διείσδυσης, το Kali Linux είναι μια καλή επιλογή. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά και η απλή διεπαφή του το καθιστά ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους χρήστες. Επιπλέον, ενημερώνεται και συντηρείται συνεχώς, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες και ενημερωμένες λειτουργίες.

Γιατί οι επαγγελματίες στο τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας χρησιμοποιούν το Kali Linux;

Το Kali Linux είναι μια διανομή Linux που προέρχεται από το Debian και έχει σχεδιαστεί για ψηφιακή εγκληματολογία και δοκιμές διείσδυσης. Συντηρείται και χρηματοδοτείται από την Offensive Security Ltd. Εκτός από τις επιδιορθώσεις ασφαλείας, η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει νεότερα εργαλεία και δυνατότητες. Το Kali Linux αναπτύσσεται, χρηματοδοτείται και συντηρείται από την Offensive Security, μια κορυφαία εταιρεία εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών.

Το Kali Linux χρησιμοποιείται στον έλεγχο ασφάλειας και στη δοκιμή διείσδυσης. Η Kali διαθέτει μεγάλο αριθμό εργαλείων ασφαλείας για να βοηθήσει με ορισμένες από τις εργασίες ασφαλείας της. Οι χάκερ μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν προγράμματα όπως το BackBox, το Parrot Security, το BlackArch, το Bugtraq και το Deft Linux ως μέρος της στρατηγικής επίθεσης τους. Οι δοκιμαστές μπορούν να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σημεία του Kali Linux ως μέρος της ίδιας διαδικασίας δοκιμών με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Το Kali δεν είναι κατάλληλη διανομή Linux για όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με αυτό. Το VirtualBox υποστηρίζει εκδόσεις Ubuntu ανεξάρτητα από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη. το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα σάς επιτρέπει να εκτελέσετε οποιαδήποτε έκδοση του Ubuntu.

Το Kali Linux είναι η καλύτερη διανομή Linux για δοκιμές διείσδυσης επειδή έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Ως αποτέλεσμα, περιλαμβάνει εργαλεία όπως το nmap και το Wireshark, καθώς και πληθώρα σεμιναρίων και άλλων πόρων, που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε αμέσως.

Οι επιλογές διανομής Linux όπως το Kali Linux είναι εξαιρετικές τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς σε δοκιμές διείσδυσης.

Σε τι χρησιμεύει καλύτερα το Kali Linux;

Το Kali Linux χρησιμοποιείται καλύτερα για δοκιμές διείσδυσης, ηθικό hacking και έρευνα ασφάλειας. Είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο λειτουργικό σύστημα που παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και λειτουργιών. Το Kali Linux είναι επίσης δημοφιλές για την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία του, που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν το σύστημα στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Το Kali Linux εστιάζει στη δοκιμή διείσδυσης και στον έλεγχο ασφάλειας. Η διανομή χρησιμοποιεί μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για ασύρματη έγχυση ως πυρήνα ανάντη. Αν ψάχνετε για μια διανομή Linux γενικής χρήσης, αυτή δεν είναι η καλύτερη διαδρομή. Το Kali, ακόμη και για έμπειρους χρήστες Linux, μπορεί να παρουσιάσει κάποιες προκλήσεις. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Linux και δεν είστε ικανοί στη διαχείριση συστημάτων, το Kali Linux μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Εάν θέλετε να μάθετε τα βασικά του Linux και θέλετε να έχετε μια σταθερή βάση για αρχή, το Kali Linux μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το Kali Linux είναι μια διανομή Linux που έχει σχεδιαστεί για δοκιμές διείσδυσης, εξόρυξη δεδομένων και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ασφάλεια. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εικόνες δίσκου και μπορείτε να αγοράσετε ζωντανά CD και DVD. Η διανομή Kali Linux βασίζεται στο Ubuntu, αλλά έχει ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες που σχετίζονται με την ασφάλεια.
Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα στη χρήση του Kali Linux. Το Kali Linux είναι η πρώτη διανομή Linux που φαίνεται να είναι λίγο πιο αργή από άλλες. Το Kali Linux δεν συνιστάται για άπειρους χρήστες Linux επειδή δεν διαθέτει τις δυνατότητες που απαιτούν οι αρχάριοι. Τα Kali Tools θα μεταφερθούν στο git και θα διατεθούν στο κοινό ως μέρος του τρίτου στοιχείου του σχεδίου του έργου. Για να ολοκληρώσουμε, μόλις ξεκινούν τον κύκλο ανάπτυξής τους για το 2022, ο οποίος περιλαμβάνει την αυτοματοποίηση των εκδόσεων cloud, την υποστήριξη νέων συσκευών ARM και άλλες δυνατότητες.

Τι είναι το Kali Linux;

Το Kali Linux είναι μια διανομή Linux που βασίζεται στο Debian και έχει σχεδιαστεί για ψηφιακή εγκληματολογία και δοκιμές διείσδυσης. Είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως συλλογή πληροφοριών, ανάλυση ευπάθειας, εκμετάλλευση, δημιουργία ωφέλιμου φορτίου και μετα-εκμετάλλευση. Το Kali Linux είναι επίσης διαθέσιμο σε εικόνα ARM για το Raspberry Pi.

Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται για προηγμένη εγκληματολογία υπολογιστών και δοκιμές διείσδυσης, το Kali Linux βασίζεται στο Debian και έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία ασφαλείας διαθέσιμα για το Kali Linux που είναι καλά σχεδιασμένα για να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών ασφάλειας πληροφοριών. Η χρήση του VirtualBox της Oracle για την εγκατάσταση του Kali Linux είναι η απλούστερη μέθοδος και είναι ίσως η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το VirtualBox της Oracle στο σύστημά σας και να ενεργοποιήσετε την εικονικοποίηση 64-bit μέσω του VirtualBox Bios για να συμμετάσχετε σε αυτό το σεμινάριο Kali Linux. Όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε την Εικονική Μηχανή, σημειώστε πού βρίσκεται. Ανατρέχοντας στην καρτέλα Εφαρμογές, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα το πανίσχυρο λειτουργικό σύστημα Kali Linux. Πρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στους φακέλους, τις εικόνες και τα έγγραφά μου, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα.

Χρησιμοποιώντας το dock, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες / αγαπημένες εφαρμογές. Το Nmap είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει την ανακάλυψη δικτύου και τη σάρωση ευπάθειας. Το Kali Linux θεωρείται από τους επαγγελματίες ασφαλείας ως το καλύτερο λειτουργικό σύστημα στον κλάδο λόγω των πολλών μοναδικών χαρακτηριστικών του. Το Nmap είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για κάθε επαγγελματική εργαλειοθήκη ασφάλειας. Σαρώνει για μία μόνο IP, ένα όνομα DNS, έναν αριθμό διευθύνσεων IP, υποδίκτυα, ακόμη και αρχεία κειμένου. Όταν το nmap έχει ρυθμιστεί να σαρώνει 1000 θύρες κάθε φορά, σαρώνει μόνο αυτές τις 1000 θύρες. Το nmap μπορεί να σαρώσει το λειτουργικό σύστημα του κεντρικού συστήματος αφού προστεθεί με -A. Το Metasploit Framework, το οποίο είναι ένα δωρεάν έργο ανοιχτού κώδικα, επιτρέπει στους επαγγελματίες ασφαλείας να εντοπίζουν ελαττώματα και τρωτά σημεία στα δίκτυά τους.

Θα δούμε μερικά exploits και θα τα δοκιμάσουμε σε μια μηχανή Windows 7 σε αυτό το σεμινάριο. Επιπλέον, θα μάθουμε πώς να σαρώνουμε το υποδίκτυό σας VirtualBox χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα Nmap. Το λειτουργικό σύστημα Kali Linux είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών. Το λειτουργικό σύστημα είναι εξαιρετικά ευέλικτο, έχει ένα ευρύ φάσμα βοηθητικών λειτουργιών και είναι εύκολο στη χρήση, επομένως θα πρέπει να είναι οικείο σε οποιονδήποτε εργάζεται στον τομέα της πληροφορικής. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το Kali Linux μόνο σε περιβάλλοντα δικτύου όπου έχετε τον έλεγχο ή/και την άδεια να το δοκιμάσετε.

Kali Linux – Η ιδανική επιλογή για εργασίες ασφάλειας πληροφοριών

Η διανομή Kali Linux είναι δημοφιλής για διάφορους λόγους. Το πρώτο πλεονέκτημα αυτού του λειτουργικού συστήματος Linux είναι ότι είναι ένα εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λειτουργικό σύστημα. Αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά ευέλικτο και περιλαμβάνει μια πληθώρα εργαλείων και βοηθητικών προγραμμάτων για εργασίες ασφάλειας πληροφοριών. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετικά ασφαλής πλατφόρμα που περιλαμβάνει μια ποικιλία χαρακτηριστικών ασφαλείας και προστασίες που την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δοκιμές διείσδυσης και άλλες εργασίες ασφάλειας πληροφοριών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Άλλα Hardware”