Wahl Home Pro 100 1395-0460

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

Wahl Home Pro 100 1395-0460

Δημοσίευση από Nikolaos »

Την πήρα όταν ξεκίνησα να κουρεύομαι μόνος μου. Κόστιζε όσο τρία κουρέματα, λέω τι μπορεί να πάει στραβά; Μέχρι τότε η σχέση μου με τις μηχανές ήταν κακή, οι περισσότερες έκαναν μόνο τα γένια, κι αυτές τραβούσαν λίγο ζόρι στο σαγόνι που έχω πιο πυκνή τρίχα. Η συγκεκριμένη μου βγήκε εξαιρετική, και τα τέσσερα χρόνια που την έχω πάω στο κουρείο μόνο για κάποιο κούρεμα που δε μπορώ να βγάλω μόνος.

Μικρά μειονεκτήματα του τύπου: Δε μπορώ να πάρω τα γένια με γυμνή κεφαλή, γιατί με κόβει όπου έχω μαλακό δέρμα, κυρίως στα χείλη. Εκσφενδονίζονται τρίχες παντού, δεν έχει κάποια φαντεζί κεφαλή που τις μαζεύει μέσα, αλλά αυτό σημαίνει ότι δε στομώνει ποτέ. Το καλώδιο είναι σχετικά μικρό. Κάνει φασαριά, ειδικά όταν την αφήνω κάπου μισό λεπτό να δουλέψει για το λάδωμα (θα δείτε οδηγίες στο κουτί).

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα που έχει είναι η έλλειψη κοντών κεφαλών. Έχει 3mm, 6mm, 9mm, και πάει λέγοντας. Από τα λίγα που σκαμπάζω από κομμωτική, με ένα σετ κεφαλών 1.5mm-3.0mm-4.5mm που κυκλοφορούν, σβήσιμο δε θα κάνεις. Αυτό πάρε το μόνο αν σου αρέσει συγκεκριμένα το 4.5mm σαν μήκος. Αν θέλεις σβήσιμο, πάρε μοντέλο με λεβιέ, και δούλεψε τα 3mm. Να μας πει κάποιος γνώστης αν χρειάζεται η κεφαλή των 1.5mm σε μηχανές με λεβιέ.

Ο κουρέας μου με βλέπει πιο σπάνια, αλλά δε μου κρατάει μούτρα γιατί είναι καλό παιδί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανές Κουρέματος”