AOC C24G1 Curved Gaming Monitor 24" FHD 144Hz

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

AOC C24G1 Curved Gaming Monitor 24" FHD 144Hz

Δημοσίευση από Nikolaos »

Την οθονη την εχω γυρω στις 2 εβδομαδες, οποτε αν παθει κατι σε λιγους μηνες θα αλλαξει η γνωμη μου.

Πρως το παρων. Τα χρωματα μετα απο λιγο ρυθμηση ειναι αρκετα καλα για VA panel, ο χρονος αποκρισης με overdrive στο medium πιστευω ειναι καλος. Ειναι αρετα ξεκουραστη (24 ιντσες) και το οτι ειναι κυρτη πιστευω βοηθαει. Η βαση ειναι αρκετα καλη και βοηθαει πολυ (πχ οταν ξαπλωνω μπορω να την φερω πιο κατω κτλπ).

Το μονο αρνητικο που εχω να πω για την οθονη ειναι οτι στην δικια μου περιπτωση εχει ενα μαυρο "πασαλιμα" στην δεξια μερια. Ειναι σχετικα μικρο και δεν με ενοχλει σχεδον καθολου και φενεται μονο σε ασπρη οικονα. Προφανως αυτο δεν γινεται σε καθε ατομο, καποιοι απο οτι ξερω την ελαβαν και δεν ειχε κανενα προβλημα, καποιοι σαν εμενα ειχαν τετοια η παρομοια. Υπενθυμηζω οτι κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να ανυσηχησετε, λογικα δεν θα σας τυχει και αν τυχει δεν ενοχλει, ουτε εμενα που εχω μανεια με την τελειοτητα.

Για την τιμη της πιστευω ειναι παρα πολυ καλη, και εχει εγκυηση αν γινει κατι οπως εγινε σε εμενα, δεν σκοπευα να το αναφερω αφου δεν με ενοχλει καθολου αλλα καπιους μπορει να τους ενδιαφερει
Απάντηση

Επιστροφή στο “PC monitor”