ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Google φέρνει τα Stickers και υποστήριξη Bitmoji στο Gboard της...

Η Google φέρνει τα Stickers και υποστήριξη Bitmoji στο Gboard της για Android

Η Google φέρνει τα Stickers και υποστήριξη Bitmoji στο Gboard της για Android

Το Gboard για Android πλέον λαμβάνει υποστήριξη για Stickers για όλες εκείνες τις φορές που απλά δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό GIF . Ίσως οι λέξεις, τελικά, δεν μπορούν να εκφράσουν πάντα το πώς νιώθουμε πραγματικά και μέσω αυτού του τρόπου θα έχουμε την ευκαιρία για περισσότερες επιλογές.

Το Gboard θα σας επιτρέψει να εισάγετε Stickers ή Bitmoji σε οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει την επικόλληση εικόνων, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στο Android.

Η εταιρεία συνεργάστηκε επίσης με μερικούς εταίρους για να ξεκινήσει πακέτα αυτοκόλλητων ετικετών για το Gboard. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν, αλλά η Disney χρεώνει 1,99 δολάρια για τα αυτοκόλλητα Mickey Mouse , Toy Story και Star Wars (Χρησιμοποιήστε τη δύναμη και απαντήστε στις συνομιλίες σας με υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα Star Wars).

Άλλα δωρεάν πακέτα περιλαμβάνουν τα αυτοκόλλητα Allo της Google , Hello Kitty, Garfield και NBAmoji. Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε δωρεάν αυτοκόλλητα Minion, διότι ακόμα απολύτως κανένας δεν βαρέθηκε να βλέπει αυτά τα υπέροχα Minion.

Για να τα βάλετε στην καθημερινότητά σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα από αυτά τα πακέτα αυτοκόλλητων ετικετών και τα αυτοκόλλητα θα εμφανιστούν στο Gboard, ακριβώς δίπλα στα συνήθη κουμπιά emoticon και GIF.

Οι χρήστες του iOS σίγουρα θα είναι εξοικειωμένοι με τα περισσότερα Stickers . Ενώ το Gboard για iOS δεν υποστηρίζει ακόμα (αν και θα εκπλαγώ αν η Google δεν ξεκινήσει κάποια υποστήριξη για αυτοκόλλητα στην iOS στο εγγύς μέλλον), τα αυτοκόλλητα στην iOS – και ειδικά στα iMessages – δεν είναι πια μια καινοτομία.

Όμως πρέπει να επισημάνουμε πώς τα δωρεάν αυτοκόλλητα θεωρούνται ξεπερασμένα, αυτό θέλοντας και μη, η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου αναγκάζεται να τα χρησιμοποιεί, οπότε μόνο όσοι έχουν την οικονομική άνεση να πληρώνουν θα πρωτοτυπούν, όμως δεν χάλασε ο κόσμος για τους υπόλοιπους.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166