Ταυτότητα

Ο σκοπός ύπαρξης του Texnologia.Net είναι να διαφέρει από τους άπειρους ιστότοπους που υπάρχουν στο διαδίκτυο, και να αποτελεί πρότυπο, με το περιεχόμενο, την εγκυρότητα και γενικότερα με την φιλοσοφία που δραστηριοποιείται.

Το περιεχόμενο μας παράγεται μέσα από διεξοδική έρευνα προκειμένου να αποτυπώσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακολουθώντας πάντα ποιοτικές κατευθυντήριες γραμμές. Άλλωστε για αυτό το λόγο ο ιστότοπος μας αποτελεί σημείο αναφοράς και αρκετοί επιστήμονες ανά την υφήλιο, αναφέρονται στο υλικό μας ως αξιόπιστη πηγή.

Ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διαχειριστής: Στέλιος Θεοδωρίδης

Ασχολούμαι ενεργά στον χώρο του διαδικτύου, της τεχνολογίας κ.λπ από το 2.000. Επιπλέον, κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως ζητούν την γνώμη μου για διάφορα ζητήματα, όπως για την ποιότητα των συσκευών, λογισμικών, εφαρμογών, υπηρεσιών, όπως και για τα δρώμενα του διαδικτύου, τις τεχνολογικές εξελίξεις κ.λπ.

Τέλος θα σας παραθέσω μία πικρή αλήθεια που λαμβάνει χώρα στο διαδίκτυο και οι χρήστες δεν το αντιλαμβάνονται: Όταν δεν πληρώνεις για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία στο διαδίκτυο (και το λαμβάνεις δωρεάν), τότε αυτόματα γίνεσαι εσύ το προϊόν (βλέπε για παράδειγμα Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ).