ΑρχικήΕιδήσειςΗ Roofr χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες για να αξιολογήσει την κατάσταση της οροφής...

Η Roofr χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες για να αξιολογήσει την κατάσταση της οροφής σας

Η Roofr χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες για να αξιολογήσει την κατάσταση της οροφής σας.

Η στέγαση μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε, αλλά η στέρεη στέγη πάνω από το κεφάλι σας είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε σεισμούς όπως η Ελλάδα και άλλες χώρες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

Η εταιρεία Roofr ανέπτυξε ένα δορυφορικό λογισμικό απεικόνισης που αναλύει την κατάσταση της οροφής σας για να καθορίσει εάν πρέπει να αντικατασταθεί ή να παρατηρήσει κατά πόσο η κατασκευή είναι ανθεκτική.

“Οι ιδιοκτήτες σπιτιών συνήθως χρειάζονται μια νέα σκεπή επειδή υπάρχουν διαρροές κατά την βροχή ή φαίνεται φθαρμένη ή λόγω παλαιότητας”, δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της Roofr Richard Nelson, σε μια αποκλειστική του συνέντευξη. “Παραδοσιακά, θα εξετάζατε τον κατάλογο της Angie’s ή του Yelp και θα καλούσατε πολλές εταιρείες κατασκευής στεγών για να αναλάβουν την σκεπή σας, αλλά ποτέ δεν ξέρετε τι θα πληρώσετε και η διαδικασία είναι εξαιρετικά κουραστική”.

Η συγκεκριμένη νεοφυής επιχείρηση με βάση το Τορόντο προσφέρει στους πελάτες μια δωρεάν online προσφορά χρησιμοποιώντας το λογισμικό δορυφορικών εικόνων, το οποίο παίρνει το τετραγωνικό μήκος και την κλίση της οροφής. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιεί ένα Google API για τη λήψη δορυφορικών εικόνων από το Google Earth.

Στη συνέχεια, η ομάδα συνδέει τους πελάτες με τους εγκεκριμένους εργολάβους που παρέχουν πλήρη αντικατάσταση για κάθε τύπο οροφής, συμπεριλαμβανομένων κέδρου, σχιστόλιθου και μετάλλου.

Μια νέα στέγη κοστίζει περίπου 6.000 δολάρια και αναμένεται να να αντέξει περίπου 10 χρόνια. Η Roofr χρεώνει τους εργολάβους με μικρή χρέωση κάθε φορά που κάνουν δουλειά μέσω της πλατφόρμας Roofr.

Η παρούσα εταιρεία ισχυρίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει κατασκευάσει 200 ​​σκεπές υψηλής ποιότητας κάτω από την επίβλεψη της, και που πωλούν περίπου 10 έργα στέγης ανά εβδομάδα. Έχει αυξήσει την πελατειακή της βάση στον Καναδά και σκοπεύει να επεκταθεί στην Αμερικανική αγορά – θα μεταφέρει την έδρα της στο Mountain View της Καλιφόρνιας τους επόμενους δύο μήνες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166