ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΧρήστες της AMD: Πλέον παίζουν απροβλημάτιστα το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Χρήστες της AMD: Πλέον παίζουν απροβλημάτιστα το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Χρήστες της AMD: Πλέον παίζουν απροβλημάτιστα το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Το Hellblade είναι μία από τις επιτυχίες του 2017. Είναι ένα ψυχολογικό δράμα-θρίλερ που εξερευνά την ψυχική υγεία του ήρωά του, αλλά οι παίκτες του PC που χρησιμοποιούν κάρτες γραφικών AMD είχαν πρόβλημα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απολάμβαναν το Hellblade.

Στα μεταγενέστερα στάδια, οι παίκτες με αυτές τις GPU παρατήρησαν σοβαρές αποτυχίες στο σύστημα που έκαναν το παιχνίδι ασταθές και ακατάλληλο για μερικούς. Αλλά ο προγραμματιστής Ninja Theory κυκλοφόρησε χθες ένα patch και μοιάζει να έχει επιλύσει τα προβλήματα της AMD.

Η Ninja Theory επιβεβαίωσε στα κοινωνικά μέσα ότι η ενημέρωση απευθύνεται άμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάρτες γραφικών της AMD. Το patch είναι διαθέσιμο τώρα στο Steam και σε άλλες υπηρεσίες.

Εάν τρέχετε μία από τις κάρτες της Radeon της AMD και έχετε αποφύγει να μπείτε στο Hellblade λόγω των αναφορών σχετικά με τα προβλήματά της απόδοσης, είναι πιθανό τώρα να το πράξετε με ασφάλεια. Οι απαντήσεις στο Hellblade στο Twitter και στα φόρουμ Steam από τους παίκτες φαίνεται να να επιβεβαιώνουν ότι το παιχνίδι τρέχει ομαλά σε όλες τις υποστηριζόμενες μονάδες GPU της AMD.

Το Hellblade είναι το πείραμα της Ninja Theory με αυτό που πολλοί ονομάζουν τα παιχνίδια “ΑΑ” (σε αντίθεση με τον δείκτη τριπλού-A που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα blockbusters).

Το κόστος αγοράς του τίτλου ανέρχεται στα $ 30 και το στούντιο ήθελε να το παρουσιάσει ως ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από μια περίπλοκη ιστορία σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής. Η παρούσα στρατηγική βοήθησε οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα 100.000 αντίτυπα μονάχα στον υπολογιστή, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης δεδομένων Steam Spy.

Η βιομηχανία παιχνιδιών έχει χωριστεί σε δύο τομείς, στη πρώτη βρίσκονται εκείνες με τεράστιο προϋπολογισμό, έχοντας ξοδέψει αμέτρητα χρήματα, δημιουργώντας υπερπαραγωγές και από την άλλη οι αμέτρητες indie εκδόσεις.

Πολλοί προγραμματιστές και εκδότες δημιούργησαν games μεσαίας κατηγορίας στις κονσόλες HD Xbox 360 και PlayStation 3. Όμως τελικά η άνοδος του κόστους παραγωγής και η αποστροφή προς το ρίσκο έπληξε σε μεγάλο βαθμό αυτή την κατηγορία παιχνιδιού.

Μερικοί παίκτες είναι πεπεισμένοι ότι το Hellblade, με τον ενδιαφέρουν κεντρικό χαρακτήρα και τα όμορφα γραφικά στοιχεία, είναι ένας τρόπος να αποδειχθεί ότι μια βαθμίδα άνω των $ 20 και κάτω από τα $ 60 (όπως το Call of Duty) είναι βιώσιμες.

 

Το κλειδί της υπόθεσης είναι πως η Ninja Theory παράσχει ισχυρή υποστήριξη στον κόσμο και αποδεικνύει ότι μπορεί να χειριστεί αυτό το καθήκον αντιμετωπίζοντας γρήγορα τις ανησυχίες των παικτών της AMD.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166