ΑρχικήΔιαδίκτυοΔύο τύποι κατάφεραν να δημοσιεύσουν στο Twitter ένα tweet 30.000 χαρακτήρων

Δύο τύποι κατάφεραν να δημοσιεύσουν στο Twitter ένα tweet 30.000 χαρακτήρων

Δύο τύποι κατάφεραν να δημοσιεύσουν στο Twitter ένα tweet 30.000 χαρακτήρων.

Στις 4 Νοεμβρίου 2017, δύο τύποι κατάφεραν να δημοσιεύσουν στο Twitter ένα τεράστιο tweet των 30.000 χαρακτήρων, παρακάμπτοντας το υπάρχον όριο χαρακτήρων του Twitter -το οποίο είναι 280 για μερικούς και 140 για άλλους.

Το τεράστιο tweet δημοσιεύθηκε από δύο Γερμανούς και βγήκε στην επιφάνεια κάνοντας το γύρο του διαδικτύου χάριν στο The Next Web που το αντιλήφθηκε αμέσως . Βέβαια το μήνυμα αμέσως καταργήθηκε από τον κολοσσό των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, αλλά χάρη στο Internet Archive, οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν ακόμα να το δουν.

Το δίδυμο κατάφερε να σπάσει το όριο χαρακτήρων του Twitter, αξιοποιώντας τον κανόνα που έθεσε η εταιρεία το 2016 – δηλαδή το κείμενο των συνδέσμων δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον αριθμό των χαρακτήρων ενός tweet. Χρησιμοποιώντας αυτό το κενό, μορφοποίησαν το μήνυμα ως ένα ολόκληρο τυπικό σύνδεσμο σε μορφή URL (“.com”) μέσα σε αυτό.

Δεν είναι ακόμα σαφές γιατί η διεύθυνση URL δεν τροποποιήθηκε από το αυτόματο σύστημα του Twitter τύπου URL shortener (εργαλείο συντόμευσης συνδέσμων).

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166