Η HMD Global θα επαναφέρει στο προσκήνιο τα τηλέφωνα Nokia Asha

Η HMD Global θα επαναφέρει στο προσκήνιο τα τηλέφωνα Nokia Asha

Η HMD Global θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο τα τηλέφωνα Nokia Asha, σύμφωνα με νέα καταχώρηση των εμπορικών σημάτων.

Μετά την επαναφορά του κινητού Nokia που ήταν για πολύ καιρό στην αφάνεια, η HMD Global σκοπεύει να αναζωογονήσει την επωνυμία τηλεφώνου Asha. Σύμφωνα με καταχώριση στα μητρώα των εμπορικών σημάτων που καταχωρήθηκε στο γραφείο IP της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η HMD Global έχει πλέον καταθέσει αίτηση για τον έλεγχο της μάρκας Asha που ανήκει στη Microsoft, η οποία με τη σειρά της το απέκτησε από τη Nokia πριν από λίγα χρόνια.

Η Nokia επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την επωνυμία Asha για να επαναφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών από τα παλιά τηλέφωνα της που άφησαν εποχή. Το εμπορικό σήμα Asha μεταφέρθηκε και πωλήθηκε στη Microsoft, όταν το εξαγόρασε από την Nokia το 2014. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το τι συνέβη μετέπειτα, φαίνεται ότι το όνομα Asha έχει επιστρέψει τώρα στη Φινλανδική κυριότητα.

Η απόκτηση της μάρκας Asha από την HMD Global θα μπορούσε να οδηγήσει στο ξεκίνημα της παραγωγής των κινητών τηλεφώνων πού αγάπησε πολύς κόσμος. Η μάρκα Asha ήταν αρκετά δημοφιλής στις αναδυόμενες αγορές όπως η Ινδία. Προηγούμενες φήμες υποστηρίζουν ότι η HMD Global εργάζεται σε ένα κινητό τηλέφωνο 4G με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Το χαρακτηριστικό τηλέφωνο αναμένεται να λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Nokia S30 +. Αυτό το τηλέφωνο θα μπορούσε να ξεκινήσει υπό την επωνυμία Asha.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας