Η Intel σκοπεύει να συνεργαστεί με το Χόλιγουντ

Η Intel σκοπεύει να συνεργαστεί με το Χόλιγουντ

Η Intel σκοπεύει να συνεργαστεί με το Χόλιγουντ.

Ο CEO της Intel, Brian Krzanich, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η εταιρεία του δημιούργησε το Intel Studios, ένα χώρο όπου οι δημιουργοί του Χόλιγουντ θα μπορούσαν να μάθουν πώς να δημιουργήσουν εντυπωσιακό περιεχόμενο, από παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας έως αθλητικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες εκτός VR.

Ο Brian Krzanich παρουσίασε ένα βίντεο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη γενιά ψυχαγωγίας. Στο βίντεο, παρουσιάζεται μία σκηνή από διάφορες γωνίες και πρακτικά αυτό το θέαμα φαινόταν μία ακόμη βαρετή σκηνή, από ένα συνηθισμένο βίντεο. Ωστόσο Intel κατέδειξε μία σειρά από προοπτικές, κάνοντας τη κινηματογραφική σκηνή δράσης να φαντάζει αρκετά εκπληκτική.

Η εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα πλέον ασυνήθιστες σκηνές χάρη στο νέο της επίτευγμα που ονομάζεται Intel Studios, το οποίο είναι ένα εργαστήριο συνεργασίας που έχει σκοπό να εμπνεύσει το Χόλιγουντ και τους καλλιτέχνες να προχωρήσουν τη δουλειά τους ένα βήμα παραπέρα.

Ο χώρος της Intel Studios στην παρούσα φάση βρίσκεται υπό κατασκευή για περισσότερο από ένα χρόνο. Διαθέτει 10 petabytes χώρου αποθήκευσης, 10.000 Τετραγωνικά Πόδια όπου εκεί θα μπορούν να γυρίζονται οι σκηνές, 8,3 χιλιόμετρα καλωδίου οπτικών ινών και 25,000 Τετραγωνικά Πόδια συνολικού χώρου στούντιο.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσουν και τα υπόλοιπα κινηματογραφικά στούντιο, που αν μη τι άλλο είναι φορτωμένοι με χρήματα και προφανώς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν την κυριαρχία τους, πόσο μάλλον το μερίδιο της αγοράς που της ανήκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας