ΑρχικήΟικονομίαΗ Microsoft ανακοίνωσε σχέδια για την εξαγορά της Avere Systems

Η Microsoft ανακοίνωσε σχέδια για την εξαγορά της Avere Systems

Η Microsoft ανακοίνωσε σχέδια για την εξαγορά της Avere Systems, μιας εταιρίας αποθήκευσης δεδομένων στο cloud με έδρα το Πίτσμπουργκ. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Avere Systems, η οποία ιδρύθηκε το 2008, βοηθά τις επιχειρήσεις να αναμειγνύουν το περιεχόμενο αποθήκευσης των δεδομένων στο δημόσιο cloud, προσφέροντας συγχρόνως ένα συνδυασμό υπηρεσιών software και hardware.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος (πριν κλείσει η παρούσα συμφωνία) η Avere Systems υπολόγιζε σαν συνεργάτες τόσο τις υπηρεσίες Amazon Web Services (AWS,) όσο και την πλατφόρμα Cloud της Google, αλλά όχι τη Microsoft.

Η Avere είχε συγκεντρώσει περίπου 86 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια από την ίδρυσή της, συμπεριλαμβανομένης μιας δόσης 14 εκατομμυρίων δολαρίων στην οποία συμμετείχε και η Google που συνέβη μάλιστα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Αλλά υποθέτουμε πως μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εξαγορά, η Avere Systems θα στραφεί εξ ολοκλήρου στην υπηρεσία cloud της Microsoft.

«Με τη συγκέντρωση της τεχνογνωσίας στην αποθήκευση δεδομένων της Avere με τη δύναμη του cloud της Microsoft, οι πελάτες θα επωφεληθούν από τις πρωτοποριακές καινοτομίες που επιτρέπουν την εκτέλεση των μεγαλύτερων και πολύπλοκων φόρτων εργασίας στο Microsoft Azure», δήλωσε ο Jason Zander. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Avere στη Microsoft και προσβλέπουμε στην επίδραση που θα έχει η τεχνολογία της Avere στο Azure στην εμπειρία του πελάτη».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166