Η Samsung καθορίζει το όραμά της για το μέλλον της διασκέδασης

Η Samsung καθορίζει το όραμά της για το μέλλον της διασκέδασης

Η Samsung καθορίζει το όραμά της για το μέλλον της διασκέδασης.

Η Samsung ανέλυσε τη στρατηγική της για την εργασία στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) της εταιρείας , συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βλέπει το μέλλον της τεχνολογίας να εξελίσσεται.

Κατά τη διάρκεια της βασικής παρουσίασής της στο φετινή CES που διεξάγεται στο Λας Βέγκας, η Samsung εξηγεί πώς θα παρέχει στους καταναλωτές έξυπνες εμπειρίες στο Internet of Things. Αυτό θα γίνει κυρίως με την ενσωμάτωση των υφιστάμενων υπηρεσιών της εταιρείας σε μία μόνο εφαρμογή που θα επιτρέψει στους χρήστες να επωφεληθούν από μια απρόσκοπτη συνδεδεμένη εμπειρία στο σπίτι, στο γραφείο και στα αυτοκίνητά τους.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών εργάζεται σταθερά προς το στόχο του να καταστήσει όλα τα προϊόντα του IoT έτοιμα μέχρι το 2020 και αποκάλυψε ότι το 90% των προϊόντων του βρίσκονται ήδη σε αυτό το στάδιο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης το σχέδιό της να αυξήσει την υιοθέτηση των συσκευών IoT μέσω μιας έξυπνης πλατφόρμας που θα είναι πάντα ανοικτή και συνεπής για όλες τις συσκευές.

Ο Hyunsuk Kim, πρόεδρος του τμήματος καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών της Samsung και επικεφαλής της Samsung Research, τόνισε το σχέδιο της εταιρείας για απλούστευση του IoT για τους καταναλωτές, λέγοντας:

«Στη Samsung, πιστεύουμε ότι το IoT θα πρέπει να είναι τόσο εύκολο, όσο να πατάμε το κουμπί ενός διακόπτη για να ανάψουμε μία λάμπα μέσα στο σπίτι. Με τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανακοινώθηκαν σήμερα, κάνουμε το IoT πιο εύκολο και πιο απλό. Είμαστε αποφασισμένοι να επιταχύνουμε την υιοθέτηση του IoT για όλους και να καταστήσουμε έξυπνες όλες τις συσκευές που συνδέονται με τη Samsung μέχρι το 2020. Αυτές οι εξελίξεις θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να συνειδητοποιήσουν τα οφέλη μιας απρόσκοπτης και συνδεδεμένης ζωής με το διαδίκτυο».

Η Samsung θα φέρει όλες τις τρέχουσες εφαρμογές IoT, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Connect, Smart Home και Smart View, την άνοιξη του 2018 στην εφαρμογή SmartThings που θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν και να ελέγχουν οποιαδήποτε από τις συσκευές SmartThings τους απευθείας από τα smartphones τους, ή από τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν μόνο μία εφαρμογή. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνδέσει την HARMAN Ignite με το SmartThings Cloud σε μια προσπάθεια να επεκτείνει την εμπειρία του IoT από τα έξυπνα σπίτια του χρήστη στα αυτοκίνητά τους.

Ο εικονικός βοηθός Bixby της Samsung θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο, όσον αφορά τη δέσμευση όλων των συσκευών της και οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις φωνητικές εντολές για να ελέγχουν τη Samsung Smart TV τους καθώς και τα νέα ψυγεία Family Hub της εταιρείας.

Η εταιρεία τόνισε επίσης τις σχέσεις της με εταίρους, όπως το Open Connectivity Foundation (OCF), η οποία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος οργανισμός τυποποίησης του IoT στον κόσμο. Τα κοινά πρότυπα μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στη διασφάλιση της μελλοντικής επιτυχίας του Διαδικτύου των Πραγμάτων. Τώρα όσον αφορά τις συσκευές μας, το ψυγείο Family Hub της Samsung και το σύστημα κλιματισμού chip ARTIK έχουν ήδη πιστοποιηθεί από αυτόν τον οργανισμό.

Η Samsung εργάζεται σκληρά για να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία που πιθανότατα δεν θα τη συναντήσει πουθενά αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας