Η «χαριτωμένη θεά» ήταν τελικά «γιαγιά»!

Η «χαριτωμένη θεά» ήταν τελικά «γιαγιά»

Η Κινέζα Qiao Biluo, η οποία είχε εντυπωσιάσει το αντρικό κοινό της ζωντανής εκπομπής της, αποκαλύφθηκε από μια τεχνική βλάβη του Live stream.

Οι περισσότεροι οπαδοί της διαγράφτηκαν από τον λογαριασμό της, αλλά κέρδισε νέους θεατές και ένα συμβόλαιο από δισκογραφική εταιρεία!

Η δημοφιλής vlogger, γνωστή και ως «Η Βασιλική Υψηλότητα», από καιρό χρησιμοποιούσε φίλτρα ομορφιάς, για να μοιάζει με μια νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε τυχαία ότι είναι 58 ετών και το πρόσωπο της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εμφανιζόταν στην οθόνη.

Πριν από την μεγάλη αποκάλυψη, είχε περίπου 135.000 οπαδούς στην κινεζική πλατφόρμα διαφήμισης Douyu, με τους οπαδούς της να την περιγράφουν ως «χαριτωμένη θεά» με μια «γλυκιά και θεραπευτική φωνή»…

Η Qiao Biluo είχε συζητήσει με έναν φίλο το αίτημα να αφαιρέσει το φίλτρο ομορφιάς της και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της.

Για να κάνει παιχνίδι με τους θεατές της είχε τοποθετήσει πάνω στο πρόσωπό της μια κινούμενη εικόνα και ζητούσε δώρα αξίας 100.000 γιουάν (14.529 δολάρια) για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. «Σε τελική ανάλυση, είμαι μια καλή οικοδέσποινα», έλεγε.

Αλλά σε ένα σημείο της εκπομπής, μια τεχνική βλάβη προκάλεσε την εξαφάνιση της κινουμένων σχεδίων, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της vlogger πριν συμφωνήσει να το κάνει.

Οι συντονισμένοι οπαδοί απογοητεύτηκαν και άρχισαν να αποσύρουν τα δώρα τους. Άλλοι κατηγόρησαν επίσης την Qiao Biluo ότι «κορόιδευε τους άντρες για τα χρήματά τους» και την έλεγαν «γιαγιά».

Μετά από το κύμα διαμαρτυρία αποκάλυψε ότι είναι 58 ετών. Ωστόσο, παρά την αρχική πτώση του αριθμού των ανδρών οπαδών, η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί εντυπωσιακά.

Μετά το περιστατικό, το προφίλ της στο Douyu ξεπέρασε τους 985.000 οπαδούς, με πολλούς να αφήνουν τα ενθαρρυντικά μηνύματα.

Επίσης, έχει αρχίσει να παίρνει χορηγίες από εταιρείες που πωλούν λογισμικό ομορφιάς και ανακοίνωσε ότι θα ηχογραφήσει μουσικό άλμπουμ. Απίστευτη εξέλιξη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας